ads2

ads3

Andreja Slokar Trener

Norvežanka je na koncu zaostala za pet stotink sekunde.


Andreja slokar trener
Andreja Slokar lässt hier im Mittelteil nach einem Fahrfehler hier allerdings viel Zeit liegen und ordnet sich deswegen nur auf dem 15.

Zu diesem Zeitpunkt sollte er einen Platz im Europacupteam einnehmen doch der Anruf aus der Slowakei wirbelte seinen eigenen Terminplan.

Meta Hrovat je upravičila pričakovanja.

Andreja Slokar je v prejšnji sezoni prehodila pot ki vodi iz povprečja v izjemnost.

Včeraj je na Cerknem potekal še drugi dan pokala Ajdovščina tokrat pa je Andreja Slokar žal storila napako in v drugem teku odstopila.

Der Ski-alpin-Weltcup 202122 geht in die nächste Runde.

In Neja Dvornik s 53.

Čeprav prav zadovoljna tudi ona ni bila.

Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

To je njen najboljši veleslalomski rezultat svetovnega pokala.

Nachdem sie am Anfang des Winters mit hohen Startnummern begonnen hat ist sie letztendlich sicher unter die besten 25 der Disziplinenwertung gekommen.

Andreja Slokar je bila zadovoljna s svojim söldenskim debijem.

Svetovna prvakinja Katharina Liensberger.

Čeprav bo treba na tretjo veleslalomsko zmago Žana Kranjca še nekoliko počakati pa je tretje mesto v Söldnu po družinski tragediji zdravstvenih težavah nezaupanju v opremo in podrtem zaključku pretekle zime svojevrstna moralna zmaga.

Ustrezalo bi mi če bi bilo čim bolj ledeno a tudi takšna podlaga kot je zdaj je zahtevna dan pred prvo tekmo sezone teren v Söldnu ocenjuje Meta Hrovat.

Meta Hrovat packt im Steilhang eine extrem enge und freche Linie aus die sich zunächst auszählt.

Andreja Slokar SLO Die Slowenin kann auf eine gelungene Saison zurückblicken.

Andreja Slokar je svoj söldenski debi končala na 14.

Meta Hrovat je bila šesta Andreja Slokar 14 Tina Robnik 22 Ana Bucik z 31.

Parallel dazu kann man ausgehen dass auch die Entdeckung der letzten Saison und hier ist Andreja Slokar gemeint betreut wird.

Mikaela Shiffrin in Lara Gut Behrami razred zase Slovenske alpske smučarke so na uvodnem veleslalomu sezone zasedle naslednja mesta.

P mi pravi naj združim to novo Meto z izboljšano tehniko in tisto borbeno Meta izpred petih let ki se je samo brez tehnike vrgla po hribu navzdol je na cilju dejala Hrovatova.

Ajdovska smučarka Andreja Slokar ki smo jo označili za primorsko odkritje sezone je dobila slalomsko preizkušnjo evropskega pokala v.

Andreja Slokar in Tina Robnik sta se uvrstili v popoldanske izločilne boje edine posamične paralelne tekme za točke svetovnega pokala v alpskem smučanju v tej sezoni.

Andreja Slokar je na prvi progi navdušila z devetim mestom pred finalom je bila tik za Hrovatovo v finalu pa izgubila nekaj mest in prvi ledeniški nastop svetovnega pokala v Soeldnu končala na 14.

Drugo vožnjo je slovenska smučarka odlično štartala naredila je preobrat in na koncu z brezhibno vožnjo tudi slavila.

Prvič sem tekmovala med trideseterico s.

Sie feierte damit ihren ersten Weltcupsieg.

In einem von starkem Schneefall geprägten Rennen setzte sich die Slowenin in einem knappen Finale gegen die Norwegerin Thea L.

Live-Ticker Ski Alpin in Lech 13112021.

Termometer prikaže kako vroč je članek.

An der dritten Stelle landete mit Kristin Lasdahl eine weitere Norwegerin.

Wer das Rennen macht erfahren Wintersport-Fans hier.

Še drugič zapored je zmagala Belorusinja Maria Škanova.

Livio trener Magoni o.

Sölden Tivolska 48 SI-1000 Ljubljana Slovenija.

Sölden 23102021 1718 200 s Trener slovenske ženske reprezentance Sergej Poljšak je bil zadovoljen s tremi slovenskimi finali.

Hitro je prerasla ta nivo in v drugem delu sezone je tekmovala še v svetovnem pokalu.

Durch die aufstrebenden Leistung von Andreja Slokar ist die Mannschaft der Sloweninnen inzwischen doppelt in der Weltspitze vertreten.

Želela sem več čeprav moji vožnji sploh nista bili slabi.

Vrh svetovnega pokala je v ženskem veleslalomu zelo strnjen in s šestim mestom je danes potrdila svojo vrhunskost.

Na slalomih evropskega pokala v Franciji je v soboto osvojila drugo mesto danes pa je celo zmagala.

Novi trener Livio Magoni je v njen.

Mestom pa se nista uvrstili na drugo progo.

Nobena država se ne dela norca kot pred 40 leti.

Andreja Slokar hat beim heutigen Parallel-Event in Zürs ihren ersten Weltcupsieg gefeiert.

In na svetovnem prvenstvu je bila s petim mestom v slalomu.

Izjemen debi Andreje Slokar.

Slovenska alpska smučarska reprezentanca se je predzadnji dan 46.

Slokarjeva se je v izločilne boje najboljše šestnajsterice v Lechu prebila z drugim dosežkom Robnikova pa.

Za alpsko smučarko SK Dol Ajdovščina Andrejo Slokar je najboljši vikend v karieri.

Magoni der fünf Jahre lange mit Vlhová ein erfolgreiches Gespann führte war schon im Jahr 2016 in Slowenien im Gespräch.

Andreja Slokar SLO Es hatte sich bereits im vergangenen Winter.

Končno smo začeli vesela sem da je prva tekma mimo da gre malo stresa proč.

Am 13112021 dürfen die Ski-Damen beim Parallelevent in Lech Zürs Österreich zeigen was sie können.

MestoZdaj na pragu olimpijske zime 24-letna Primorka v Sölden kjer bo v soboto na sporedu prvi ženski veleslalom potuje kot eden od.

Andreja Slokar.

Turbulenten nastop slovenske reprezentance v ženskem slalomu svetovnega prvenstva v alpskem smučanju navdušili Andreja Slokar in Ana Bucik razočarali pa Meta Hrovat in Neja Dvornik.

Izjemen vikend ajdovske smučarke Andreje Slokar.

Nova izjemna predstava Andreje Slokar.

Stjernesund je po prvi vožnji v velikem finalu imela prednost Slokarjeva je lovila 12 stotink sekunde zaostanka.

Slovenka je bila v četrtfinalu boljša od Švedinje Sare Hector 014 v osmini.

Andreja Slokar - zmagovalka včerajšnje.

Potem ko pred sezono ni imela rezultatov za uvrstitev v katerokoli smučarsko reprezentanco se je v okviru svoje ekipe prebijala na tekmah evropskega pokala.

Meta Hrovat je bila najuspešnejša Slovenka v Söldnu.

2021 1957 posodobljeno.

Dosežek ki ob dobri ekipni predstavi deklet med katerimi je izstopala Meta Hrovat vliva veliko optimizma za olimpijsko zimo 202122.

Dvodnevno tekmovanje za pokal.

Med fanti pa se je na progi ki jo je postavil ajdovski trener in obenem vodja tekmovanja Tomaž Bizjak najbolje znašel Aljaž Dvornik iz Slovenj Gradca.

Andreja Slokar SLO Es hatte sich bereits im vergangenen Winter angedeutet dass sich die junge Slowenin in den technischen Disziplinen zu einer regelmäßige Top-Ten-Läuferin entwickeln kann.

A za ta najvišji nivo je treba poleg dobrega smučanja tudi tvegati napadati.

Erst auf den letzten Metern fällt die 23-Jährige knapp hinter Maria Therese Tviberg zurück.

Matej DružnikDelo Kot da bi pozabila kako se smuča.

Sie konnte sich im kleinen.

Pred enim letom je bila Andreja Slokar smučarka brez točk svetovnega pokala in brez nastopa na velikem tekmovanju na lestvici FIS ni bila v nobeni disciplini uvrščena med najboljšo stoterico v slalomskem seštevku evropskega pokala pa je zasedala 31.

as we know it lately is being hunted by users around us, perhaps one of you personally. Individuals now are accustomed to using the net in gadgets to view image and video data for inspiration, and according to the title of this article I will talk about about Andreja Slokar Trener Pred enim letom je bila Andreja Slokar smučarka brez točk svetovnega pokala in brez nastopa na velikem tekmovanju na lestvici FIS ni bila v nobeni disciplini uvrščena med najboljšo stoterico v slalomskem seštevku evropskega pokala pa je zasedala 31.

If you re looking for Andreja Slokar Trener you've come to the right location. We have 20 graphics about andreja slokar trener including pictures, pictures, photos, backgrounds, and much more. In these page, we also have variety of graphics out there. Such as png, jpg, animated gifs, pic art, symbol, blackandwhite, translucent, etc.

Topolino Kot Kazipot Primorske Novice

Topolino Kot Kazipot Primorske Novice
Source Image @ www.primorske.si

Andreja slokar trener

Andreja slokar trener ~ Andreja Slokar lässt hier im Mittelteil nach einem Fahrfehler hier allerdings viel Zeit liegen und ordnet sich deswegen nur auf dem 15. Zu diesem Zeitpunkt sollte er einen Platz im Europacupteam einnehmen doch der Anruf aus der Slowakei wirbelte seinen eigenen Terminplan. Meta Hrovat je upravičila pričakovanja.

Andreja Slokar je v prejšnji sezoni prehodila pot ki vodi iz povprečja v izjemnost. Včeraj je na Cerknem potekal še drugi dan pokala Ajdovščina tokrat pa je Andreja Slokar žal storila napako in v drugem teku odstopila. Der Ski-alpin-Weltcup 202122 geht in die nächste Runde.

In Neja Dvornik s 53. Čeprav prav zadovoljna tudi ona ni bila. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

To je njen najboljši veleslalomski rezultat svetovnega pokala. Nachdem sie am Anfang des Winters mit hohen Startnummern begonnen hat ist sie letztendlich sicher unter die besten 25 der Disziplinenwertung gekommen. Andreja Slokar je bila zadovoljna s svojim söldenskim debijem.

Svetovna prvakinja Katharina Liensberger. Čeprav bo treba na tretjo veleslalomsko zmago Žana Kranjca še nekoliko počakati pa je tretje mesto v Söldnu po družinski tragediji zdravstvenih težavah nezaupanju v opremo in podrtem zaključku pretekle zime svojevrstna moralna zmaga. Ustrezalo bi mi če bi bilo čim bolj ledeno a tudi takšna podlaga kot je zdaj je zahtevna dan pred prvo tekmo sezone teren v Söldnu ocenjuje Meta Hrovat.

Meta Hrovat packt im Steilhang eine extrem enge und freche Linie aus die sich zunächst auszählt. Andreja Slokar SLO Die Slowenin kann auf eine gelungene Saison zurückblicken. Andreja Slokar je svoj söldenski debi končala na 14.

Meta Hrovat je bila šesta Andreja Slokar 14 Tina Robnik 22 Ana Bucik z 31. Parallel dazu kann man ausgehen dass auch die Entdeckung der letzten Saison und hier ist Andreja Slokar gemeint betreut wird. Mikaela Shiffrin in Lara Gut Behrami razred zase Slovenske alpske smučarke so na uvodnem veleslalomu sezone zasedle naslednja mesta.

P mi pravi naj združim to novo Meto z izboljšano tehniko in tisto borbeno Meta izpred petih let ki se je samo brez tehnike vrgla po hribu navzdol je na cilju dejala Hrovatova. Ajdovska smučarka Andreja Slokar ki smo jo označili za primorsko odkritje sezone je dobila slalomsko preizkušnjo evropskega pokala v. Andreja Slokar in Tina Robnik sta se uvrstili v popoldanske izločilne boje edine posamične paralelne tekme za točke svetovnega pokala v alpskem smučanju v tej sezoni.

Andreja Slokar je na prvi progi navdušila z devetim mestom pred finalom je bila tik za Hrovatovo v finalu pa izgubila nekaj mest in prvi ledeniški nastop svetovnega pokala v Soeldnu končala na 14. Drugo vožnjo je slovenska smučarka odlično štartala naredila je preobrat in na koncu z brezhibno vožnjo tudi slavila. Prvič sem tekmovala med trideseterico s.

Sie feierte damit ihren ersten Weltcupsieg. In einem von starkem Schneefall geprägten Rennen setzte sich die Slowenin in einem knappen Finale gegen die Norwegerin Thea L. Live-Ticker Ski Alpin in Lech 13112021.

Termometer prikaže kako vroč je članek. An der dritten Stelle landete mit Kristin Lasdahl eine weitere Norwegerin. Wer das Rennen macht erfahren Wintersport-Fans hier.

Še drugič zapored je zmagala Belorusinja Maria Škanova. Livio trener Magoni o. Sölden Tivolska 48 SI-1000 Ljubljana Slovenija.

Sölden 23102021 1718 200 s Trener slovenske ženske reprezentance Sergej Poljšak je bil zadovoljen s tremi slovenskimi finali. Hitro je prerasla ta nivo in v drugem delu sezone je tekmovala še v svetovnem pokalu. Durch die aufstrebenden Leistung von Andreja Slokar ist die Mannschaft der Sloweninnen inzwischen doppelt in der Weltspitze vertreten.

Želela sem več čeprav moji vožnji sploh nista bili slabi. Vrh svetovnega pokala je v ženskem veleslalomu zelo strnjen in s šestim mestom je danes potrdila svojo vrhunskost. Na slalomih evropskega pokala v Franciji je v soboto osvojila drugo mesto danes pa je celo zmagala.

Novi trener Livio Magoni je v njen. Mestom pa se nista uvrstili na drugo progo. Nobena država se ne dela norca kot pred 40 leti.

Andreja Slokar hat beim heutigen Parallel-Event in Zürs ihren ersten Weltcupsieg gefeiert. In na svetovnem prvenstvu je bila s petim mestom v slalomu. Izjemen debi Andreje Slokar.

Slovenska alpska smučarska reprezentanca se je predzadnji dan 46. Slokarjeva se je v izločilne boje najboljše šestnajsterice v Lechu prebila z drugim dosežkom Robnikova pa. Za alpsko smučarko SK Dol Ajdovščina Andrejo Slokar je najboljši vikend v karieri.

Magoni der fünf Jahre lange mit Vlhová ein erfolgreiches Gespann führte war schon im Jahr 2016 in Slowenien im Gespräch. Andreja Slokar SLO Es hatte sich bereits im vergangenen Winter. Končno smo začeli vesela sem da je prva tekma mimo da gre malo stresa proč.

Am 13112021 dürfen die Ski-Damen beim Parallelevent in Lech Zürs Österreich zeigen was sie können. MestoZdaj na pragu olimpijske zime 24-letna Primorka v Sölden kjer bo v soboto na sporedu prvi ženski veleslalom potuje kot eden od. Andreja Slokar.

Turbulenten nastop slovenske reprezentance v ženskem slalomu svetovnega prvenstva v alpskem smučanju navdušili Andreja Slokar in Ana Bucik razočarali pa Meta Hrovat in Neja Dvornik. Izjemen vikend ajdovske smučarke Andreje Slokar. Nova izjemna predstava Andreje Slokar.

Stjernesund je po prvi vožnji v velikem finalu imela prednost Slokarjeva je lovila 12 stotink sekunde zaostanka. Slovenka je bila v četrtfinalu boljša od Švedinje Sare Hector 014 v osmini. Andreja Slokar - zmagovalka včerajšnje.

Potem ko pred sezono ni imela rezultatov za uvrstitev v katerokoli smučarsko reprezentanco se je v okviru svoje ekipe prebijala na tekmah evropskega pokala. Meta Hrovat je bila najuspešnejša Slovenka v Söldnu. 2021 1957 posodobljeno.

Dosežek ki ob dobri ekipni predstavi deklet med katerimi je izstopala Meta Hrovat vliva veliko optimizma za olimpijsko zimo 202122. Dvodnevno tekmovanje za pokal. Med fanti pa se je na progi ki jo je postavil ajdovski trener in obenem vodja tekmovanja Tomaž Bizjak najbolje znašel Aljaž Dvornik iz Slovenj Gradca.

Andreja Slokar SLO Es hatte sich bereits im vergangenen Winter angedeutet dass sich die junge Slowenin in den technischen Disziplinen zu einer regelmäßige Top-Ten-Läuferin entwickeln kann. A za ta najvišji nivo je treba poleg dobrega smučanja tudi tvegati napadati. Erst auf den letzten Metern fällt die 23-Jährige knapp hinter Maria Therese Tviberg zurück.

Matej DružnikDelo Kot da bi pozabila kako se smuča. Sie konnte sich im kleinen.

Sie konnte sich im kleinen. Matej DružnikDelo Kot da bi pozabila kako se smuča. Your Andreja slokar trener photographs are ready. Andreja slokar trener are a topic that has been hunted for and liked by netizens now. You can Get or bookmark the Andreja slokar trener files here. Topolino Kot Kazipot Primorske Novice

Andreja slokar trener | Topolino Kot Kazipot Primorske Novice

Andreja Slokar Znova Zmagala V Evropskem Pokalu Article

Andreja Slokar Znova Zmagala V Evropskem Pokalu Article
Source Image @ www.lokalne-ajdovscina.si

Andreja slokar trener

Andreja slokar trener ~ Andreja Slokar lässt hier im Mittelteil nach einem Fahrfehler hier allerdings viel Zeit liegen und ordnet sich deswegen nur auf dem 15. Zu diesem Zeitpunkt sollte er einen Platz im Europacupteam einnehmen doch der Anruf aus der Slowakei wirbelte seinen eigenen Terminplan. Meta Hrovat je upravičila pričakovanja.

Andreja Slokar je v prejšnji sezoni prehodila pot ki vodi iz povprečja v izjemnost. Včeraj je na Cerknem potekal še drugi dan pokala Ajdovščina tokrat pa je Andreja Slokar žal storila napako in v drugem teku odstopila. Der Ski-alpin-Weltcup 202122 geht in die nächste Runde.

In Neja Dvornik s 53. Čeprav prav zadovoljna tudi ona ni bila. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

To je njen najboljši veleslalomski rezultat svetovnega pokala. Nachdem sie am Anfang des Winters mit hohen Startnummern begonnen hat ist sie letztendlich sicher unter die besten 25 der Disziplinenwertung gekommen. Andreja Slokar je bila zadovoljna s svojim söldenskim debijem.

Svetovna prvakinja Katharina Liensberger. Čeprav bo treba na tretjo veleslalomsko zmago Žana Kranjca še nekoliko počakati pa je tretje mesto v Söldnu po družinski tragediji zdravstvenih težavah nezaupanju v opremo in podrtem zaključku pretekle zime svojevrstna moralna zmaga. Ustrezalo bi mi če bi bilo čim bolj ledeno a tudi takšna podlaga kot je zdaj je zahtevna dan pred prvo tekmo sezone teren v Söldnu ocenjuje Meta Hrovat.

Meta Hrovat packt im Steilhang eine extrem enge und freche Linie aus die sich zunächst auszählt. Andreja Slokar SLO Die Slowenin kann auf eine gelungene Saison zurückblicken. Andreja Slokar je svoj söldenski debi končala na 14.

Meta Hrovat je bila šesta Andreja Slokar 14 Tina Robnik 22 Ana Bucik z 31. Parallel dazu kann man ausgehen dass auch die Entdeckung der letzten Saison und hier ist Andreja Slokar gemeint betreut wird. Mikaela Shiffrin in Lara Gut Behrami razred zase Slovenske alpske smučarke so na uvodnem veleslalomu sezone zasedle naslednja mesta.

P mi pravi naj združim to novo Meto z izboljšano tehniko in tisto borbeno Meta izpred petih let ki se je samo brez tehnike vrgla po hribu navzdol je na cilju dejala Hrovatova. Ajdovska smučarka Andreja Slokar ki smo jo označili za primorsko odkritje sezone je dobila slalomsko preizkušnjo evropskega pokala v. Andreja Slokar in Tina Robnik sta se uvrstili v popoldanske izločilne boje edine posamične paralelne tekme za točke svetovnega pokala v alpskem smučanju v tej sezoni.

Andreja Slokar je na prvi progi navdušila z devetim mestom pred finalom je bila tik za Hrovatovo v finalu pa izgubila nekaj mest in prvi ledeniški nastop svetovnega pokala v Soeldnu končala na 14. Drugo vožnjo je slovenska smučarka odlično štartala naredila je preobrat in na koncu z brezhibno vožnjo tudi slavila. Prvič sem tekmovala med trideseterico s.

Sie feierte damit ihren ersten Weltcupsieg. In einem von starkem Schneefall geprägten Rennen setzte sich die Slowenin in einem knappen Finale gegen die Norwegerin Thea L. Live-Ticker Ski Alpin in Lech 13112021.

Termometer prikaže kako vroč je članek. An der dritten Stelle landete mit Kristin Lasdahl eine weitere Norwegerin. Wer das Rennen macht erfahren Wintersport-Fans hier.

Še drugič zapored je zmagala Belorusinja Maria Škanova. Livio trener Magoni o. Sölden Tivolska 48 SI-1000 Ljubljana Slovenija.

Sölden 23102021 1718 200 s Trener slovenske ženske reprezentance Sergej Poljšak je bil zadovoljen s tremi slovenskimi finali. Hitro je prerasla ta nivo in v drugem delu sezone je tekmovala še v svetovnem pokalu. Durch die aufstrebenden Leistung von Andreja Slokar ist die Mannschaft der Sloweninnen inzwischen doppelt in der Weltspitze vertreten.

Želela sem več čeprav moji vožnji sploh nista bili slabi. Vrh svetovnega pokala je v ženskem veleslalomu zelo strnjen in s šestim mestom je danes potrdila svojo vrhunskost. Na slalomih evropskega pokala v Franciji je v soboto osvojila drugo mesto danes pa je celo zmagala.

Novi trener Livio Magoni je v njen. Mestom pa se nista uvrstili na drugo progo. Nobena država se ne dela norca kot pred 40 leti.

Andreja Slokar hat beim heutigen Parallel-Event in Zürs ihren ersten Weltcupsieg gefeiert. In na svetovnem prvenstvu je bila s petim mestom v slalomu. Izjemen debi Andreje Slokar.

Slovenska alpska smučarska reprezentanca se je predzadnji dan 46. Slokarjeva se je v izločilne boje najboljše šestnajsterice v Lechu prebila z drugim dosežkom Robnikova pa. Za alpsko smučarko SK Dol Ajdovščina Andrejo Slokar je najboljši vikend v karieri.

Magoni der fünf Jahre lange mit Vlhová ein erfolgreiches Gespann führte war schon im Jahr 2016 in Slowenien im Gespräch. Andreja Slokar SLO Es hatte sich bereits im vergangenen Winter. Končno smo začeli vesela sem da je prva tekma mimo da gre malo stresa proč.

Am 13112021 dürfen die Ski-Damen beim Parallelevent in Lech Zürs Österreich zeigen was sie können. MestoZdaj na pragu olimpijske zime 24-letna Primorka v Sölden kjer bo v soboto na sporedu prvi ženski veleslalom potuje kot eden od. Andreja Slokar.

Turbulenten nastop slovenske reprezentance v ženskem slalomu svetovnega prvenstva v alpskem smučanju navdušili Andreja Slokar in Ana Bucik razočarali pa Meta Hrovat in Neja Dvornik. Izjemen vikend ajdovske smučarke Andreje Slokar. Nova izjemna predstava Andreje Slokar.

Stjernesund je po prvi vožnji v velikem finalu imela prednost Slokarjeva je lovila 12 stotink sekunde zaostanka. Slovenka je bila v četrtfinalu boljša od Švedinje Sare Hector 014 v osmini. Andreja Slokar - zmagovalka včerajšnje.

Potem ko pred sezono ni imela rezultatov za uvrstitev v katerokoli smučarsko reprezentanco se je v okviru svoje ekipe prebijala na tekmah evropskega pokala. Meta Hrovat je bila najuspešnejša Slovenka v Söldnu. 2021 1957 posodobljeno.

Dosežek ki ob dobri ekipni predstavi deklet med katerimi je izstopala Meta Hrovat vliva veliko optimizma za olimpijsko zimo 202122. Dvodnevno tekmovanje za pokal. Med fanti pa se je na progi ki jo je postavil ajdovski trener in obenem vodja tekmovanja Tomaž Bizjak najbolje znašel Aljaž Dvornik iz Slovenj Gradca.

Andreja Slokar SLO Es hatte sich bereits im vergangenen Winter angedeutet dass sich die junge Slowenin in den technischen Disziplinen zu einer regelmäßige Top-Ten-Läuferin entwickeln kann. A za ta najvišji nivo je treba poleg dobrega smučanja tudi tvegati napadati. Erst auf den letzten Metern fällt die 23-Jährige knapp hinter Maria Therese Tviberg zurück.

Bernadette Lorenz Ski Weltcup 2021 22

Bernadette Lorenz Ski Weltcup 2021 22
Source Image @ skiweltcup.tv

Andreja slokar trener

Andreja slokar trener ~ Andreja Slokar lässt hier im Mittelteil nach einem Fahrfehler hier allerdings viel Zeit liegen und ordnet sich deswegen nur auf dem 15. Zu diesem Zeitpunkt sollte er einen Platz im Europacupteam einnehmen doch der Anruf aus der Slowakei wirbelte seinen eigenen Terminplan. Meta Hrovat je upravičila pričakovanja.

Andreja Slokar je v prejšnji sezoni prehodila pot ki vodi iz povprečja v izjemnost. Včeraj je na Cerknem potekal še drugi dan pokala Ajdovščina tokrat pa je Andreja Slokar žal storila napako in v drugem teku odstopila. Der Ski-alpin-Weltcup 202122 geht in die nächste Runde.

In Neja Dvornik s 53. Čeprav prav zadovoljna tudi ona ni bila. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

To je njen najboljši veleslalomski rezultat svetovnega pokala. Nachdem sie am Anfang des Winters mit hohen Startnummern begonnen hat ist sie letztendlich sicher unter die besten 25 der Disziplinenwertung gekommen. Andreja Slokar je bila zadovoljna s svojim söldenskim debijem.

Svetovna prvakinja Katharina Liensberger. Čeprav bo treba na tretjo veleslalomsko zmago Žana Kranjca še nekoliko počakati pa je tretje mesto v Söldnu po družinski tragediji zdravstvenih težavah nezaupanju v opremo in podrtem zaključku pretekle zime svojevrstna moralna zmaga. Ustrezalo bi mi če bi bilo čim bolj ledeno a tudi takšna podlaga kot je zdaj je zahtevna dan pred prvo tekmo sezone teren v Söldnu ocenjuje Meta Hrovat.

Meta Hrovat packt im Steilhang eine extrem enge und freche Linie aus die sich zunächst auszählt. Andreja Slokar SLO Die Slowenin kann auf eine gelungene Saison zurückblicken. Andreja Slokar je svoj söldenski debi končala na 14.

Meta Hrovat je bila šesta Andreja Slokar 14 Tina Robnik 22 Ana Bucik z 31. Parallel dazu kann man ausgehen dass auch die Entdeckung der letzten Saison und hier ist Andreja Slokar gemeint betreut wird. Mikaela Shiffrin in Lara Gut Behrami razred zase Slovenske alpske smučarke so na uvodnem veleslalomu sezone zasedle naslednja mesta.

P mi pravi naj združim to novo Meto z izboljšano tehniko in tisto borbeno Meta izpred petih let ki se je samo brez tehnike vrgla po hribu navzdol je na cilju dejala Hrovatova. Ajdovska smučarka Andreja Slokar ki smo jo označili za primorsko odkritje sezone je dobila slalomsko preizkušnjo evropskega pokala v. Andreja Slokar in Tina Robnik sta se uvrstili v popoldanske izločilne boje edine posamične paralelne tekme za točke svetovnega pokala v alpskem smučanju v tej sezoni.

Andreja Slokar je na prvi progi navdušila z devetim mestom pred finalom je bila tik za Hrovatovo v finalu pa izgubila nekaj mest in prvi ledeniški nastop svetovnega pokala v Soeldnu končala na 14. Drugo vožnjo je slovenska smučarka odlično štartala naredila je preobrat in na koncu z brezhibno vožnjo tudi slavila. Prvič sem tekmovala med trideseterico s.

Sie feierte damit ihren ersten Weltcupsieg. In einem von starkem Schneefall geprägten Rennen setzte sich die Slowenin in einem knappen Finale gegen die Norwegerin Thea L. Live-Ticker Ski Alpin in Lech 13112021.

Termometer prikaže kako vroč je članek. An der dritten Stelle landete mit Kristin Lasdahl eine weitere Norwegerin. Wer das Rennen macht erfahren Wintersport-Fans hier.

Še drugič zapored je zmagala Belorusinja Maria Škanova. Livio trener Magoni o. Sölden Tivolska 48 SI-1000 Ljubljana Slovenija.

Sölden 23102021 1718 200 s Trener slovenske ženske reprezentance Sergej Poljšak je bil zadovoljen s tremi slovenskimi finali. Hitro je prerasla ta nivo in v drugem delu sezone je tekmovala še v svetovnem pokalu. Durch die aufstrebenden Leistung von Andreja Slokar ist die Mannschaft der Sloweninnen inzwischen doppelt in der Weltspitze vertreten.

Želela sem več čeprav moji vožnji sploh nista bili slabi. Vrh svetovnega pokala je v ženskem veleslalomu zelo strnjen in s šestim mestom je danes potrdila svojo vrhunskost. Na slalomih evropskega pokala v Franciji je v soboto osvojila drugo mesto danes pa je celo zmagala.

Novi trener Livio Magoni je v njen. Mestom pa se nista uvrstili na drugo progo. Nobena država se ne dela norca kot pred 40 leti.

Andreja Slokar hat beim heutigen Parallel-Event in Zürs ihren ersten Weltcupsieg gefeiert. In na svetovnem prvenstvu je bila s petim mestom v slalomu. Izjemen debi Andreje Slokar.

Slovenska alpska smučarska reprezentanca se je predzadnji dan 46. Slokarjeva se je v izločilne boje najboljše šestnajsterice v Lechu prebila z drugim dosežkom Robnikova pa. Za alpsko smučarko SK Dol Ajdovščina Andrejo Slokar je najboljši vikend v karieri.

Magoni der fünf Jahre lange mit Vlhová ein erfolgreiches Gespann führte war schon im Jahr 2016 in Slowenien im Gespräch. Andreja Slokar SLO Es hatte sich bereits im vergangenen Winter. Končno smo začeli vesela sem da je prva tekma mimo da gre malo stresa proč.

Am 13112021 dürfen die Ski-Damen beim Parallelevent in Lech Zürs Österreich zeigen was sie können. MestoZdaj na pragu olimpijske zime 24-letna Primorka v Sölden kjer bo v soboto na sporedu prvi ženski veleslalom potuje kot eden od. Andreja Slokar.

Turbulenten nastop slovenske reprezentance v ženskem slalomu svetovnega prvenstva v alpskem smučanju navdušili Andreja Slokar in Ana Bucik razočarali pa Meta Hrovat in Neja Dvornik. Izjemen vikend ajdovske smučarke Andreje Slokar. Nova izjemna predstava Andreje Slokar.

Stjernesund je po prvi vožnji v velikem finalu imela prednost Slokarjeva je lovila 12 stotink sekunde zaostanka. Slovenka je bila v četrtfinalu boljša od Švedinje Sare Hector 014 v osmini. Andreja Slokar - zmagovalka včerajšnje.

Potem ko pred sezono ni imela rezultatov za uvrstitev v katerokoli smučarsko reprezentanco se je v okviru svoje ekipe prebijala na tekmah evropskega pokala. Meta Hrovat je bila najuspešnejša Slovenka v Söldnu. 2021 1957 posodobljeno.

Dosežek ki ob dobri ekipni predstavi deklet med katerimi je izstopala Meta Hrovat vliva veliko optimizma za olimpijsko zimo 202122. Dvodnevno tekmovanje za pokal. Med fanti pa se je na progi ki jo je postavil ajdovski trener in obenem vodja tekmovanja Tomaž Bizjak najbolje znašel Aljaž Dvornik iz Slovenj Gradca.

Andreja Slokar SLO Es hatte sich bereits im vergangenen Winter angedeutet dass sich die junge Slowenin in den technischen Disziplinen zu einer regelmäßige Top-Ten-Läuferin entwickeln kann. A za ta najvišji nivo je treba poleg dobrega smučanja tudi tvegati napadati. Erst auf den letzten Metern fällt die 23-Jährige knapp hinter Maria Therese Tviberg zurück.

Andreja Slokar Is Enjoying The Ride

Andreja Slokar Is Enjoying The Ride
Source Image @ skiracing.com

Andreja slokar trener

Andreja slokar trener ~ Andreja Slokar lässt hier im Mittelteil nach einem Fahrfehler hier allerdings viel Zeit liegen und ordnet sich deswegen nur auf dem 15. Zu diesem Zeitpunkt sollte er einen Platz im Europacupteam einnehmen doch der Anruf aus der Slowakei wirbelte seinen eigenen Terminplan. Meta Hrovat je upravičila pričakovanja.

Andreja Slokar je v prejšnji sezoni prehodila pot ki vodi iz povprečja v izjemnost. Včeraj je na Cerknem potekal še drugi dan pokala Ajdovščina tokrat pa je Andreja Slokar žal storila napako in v drugem teku odstopila. Der Ski-alpin-Weltcup 202122 geht in die nächste Runde.

In Neja Dvornik s 53. Čeprav prav zadovoljna tudi ona ni bila. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

To je njen najboljši veleslalomski rezultat svetovnega pokala. Nachdem sie am Anfang des Winters mit hohen Startnummern begonnen hat ist sie letztendlich sicher unter die besten 25 der Disziplinenwertung gekommen. Andreja Slokar je bila zadovoljna s svojim söldenskim debijem.

Svetovna prvakinja Katharina Liensberger. Čeprav bo treba na tretjo veleslalomsko zmago Žana Kranjca še nekoliko počakati pa je tretje mesto v Söldnu po družinski tragediji zdravstvenih težavah nezaupanju v opremo in podrtem zaključku pretekle zime svojevrstna moralna zmaga. Ustrezalo bi mi če bi bilo čim bolj ledeno a tudi takšna podlaga kot je zdaj je zahtevna dan pred prvo tekmo sezone teren v Söldnu ocenjuje Meta Hrovat.

Meta Hrovat packt im Steilhang eine extrem enge und freche Linie aus die sich zunächst auszählt. Andreja Slokar SLO Die Slowenin kann auf eine gelungene Saison zurückblicken. Andreja Slokar je svoj söldenski debi končala na 14.

Meta Hrovat je bila šesta Andreja Slokar 14 Tina Robnik 22 Ana Bucik z 31. Parallel dazu kann man ausgehen dass auch die Entdeckung der letzten Saison und hier ist Andreja Slokar gemeint betreut wird. Mikaela Shiffrin in Lara Gut Behrami razred zase Slovenske alpske smučarke so na uvodnem veleslalomu sezone zasedle naslednja mesta.

P mi pravi naj združim to novo Meto z izboljšano tehniko in tisto borbeno Meta izpred petih let ki se je samo brez tehnike vrgla po hribu navzdol je na cilju dejala Hrovatova. Ajdovska smučarka Andreja Slokar ki smo jo označili za primorsko odkritje sezone je dobila slalomsko preizkušnjo evropskega pokala v. Andreja Slokar in Tina Robnik sta se uvrstili v popoldanske izločilne boje edine posamične paralelne tekme za točke svetovnega pokala v alpskem smučanju v tej sezoni.

Andreja Slokar je na prvi progi navdušila z devetim mestom pred finalom je bila tik za Hrovatovo v finalu pa izgubila nekaj mest in prvi ledeniški nastop svetovnega pokala v Soeldnu končala na 14. Drugo vožnjo je slovenska smučarka odlično štartala naredila je preobrat in na koncu z brezhibno vožnjo tudi slavila. Prvič sem tekmovala med trideseterico s.

Sie feierte damit ihren ersten Weltcupsieg. In einem von starkem Schneefall geprägten Rennen setzte sich die Slowenin in einem knappen Finale gegen die Norwegerin Thea L. Live-Ticker Ski Alpin in Lech 13112021.

Termometer prikaže kako vroč je članek. An der dritten Stelle landete mit Kristin Lasdahl eine weitere Norwegerin. Wer das Rennen macht erfahren Wintersport-Fans hier.

Še drugič zapored je zmagala Belorusinja Maria Škanova. Livio trener Magoni o. Sölden Tivolska 48 SI-1000 Ljubljana Slovenija.

Sölden 23102021 1718 200 s Trener slovenske ženske reprezentance Sergej Poljšak je bil zadovoljen s tremi slovenskimi finali. Hitro je prerasla ta nivo in v drugem delu sezone je tekmovala še v svetovnem pokalu. Durch die aufstrebenden Leistung von Andreja Slokar ist die Mannschaft der Sloweninnen inzwischen doppelt in der Weltspitze vertreten.

Želela sem več čeprav moji vožnji sploh nista bili slabi. Vrh svetovnega pokala je v ženskem veleslalomu zelo strnjen in s šestim mestom je danes potrdila svojo vrhunskost. Na slalomih evropskega pokala v Franciji je v soboto osvojila drugo mesto danes pa je celo zmagala.

Novi trener Livio Magoni je v njen. Mestom pa se nista uvrstili na drugo progo. Nobena država se ne dela norca kot pred 40 leti.

Andreja Slokar hat beim heutigen Parallel-Event in Zürs ihren ersten Weltcupsieg gefeiert. In na svetovnem prvenstvu je bila s petim mestom v slalomu. Izjemen debi Andreje Slokar.

Slovenska alpska smučarska reprezentanca se je predzadnji dan 46. Slokarjeva se je v izločilne boje najboljše šestnajsterice v Lechu prebila z drugim dosežkom Robnikova pa. Za alpsko smučarko SK Dol Ajdovščina Andrejo Slokar je najboljši vikend v karieri.

Magoni der fünf Jahre lange mit Vlhová ein erfolgreiches Gespann führte war schon im Jahr 2016 in Slowenien im Gespräch. Andreja Slokar SLO Es hatte sich bereits im vergangenen Winter. Končno smo začeli vesela sem da je prva tekma mimo da gre malo stresa proč.

Am 13112021 dürfen die Ski-Damen beim Parallelevent in Lech Zürs Österreich zeigen was sie können. MestoZdaj na pragu olimpijske zime 24-letna Primorka v Sölden kjer bo v soboto na sporedu prvi ženski veleslalom potuje kot eden od. Andreja Slokar.

Turbulenten nastop slovenske reprezentance v ženskem slalomu svetovnega prvenstva v alpskem smučanju navdušili Andreja Slokar in Ana Bucik razočarali pa Meta Hrovat in Neja Dvornik. Izjemen vikend ajdovske smučarke Andreje Slokar. Nova izjemna predstava Andreje Slokar.

Stjernesund je po prvi vožnji v velikem finalu imela prednost Slokarjeva je lovila 12 stotink sekunde zaostanka. Slovenka je bila v četrtfinalu boljša od Švedinje Sare Hector 014 v osmini. Andreja Slokar - zmagovalka včerajšnje.

Potem ko pred sezono ni imela rezultatov za uvrstitev v katerokoli smučarsko reprezentanco se je v okviru svoje ekipe prebijala na tekmah evropskega pokala. Meta Hrovat je bila najuspešnejša Slovenka v Söldnu. 2021 1957 posodobljeno.

Dosežek ki ob dobri ekipni predstavi deklet med katerimi je izstopala Meta Hrovat vliva veliko optimizma za olimpijsko zimo 202122. Dvodnevno tekmovanje za pokal. Med fanti pa se je na progi ki jo je postavil ajdovski trener in obenem vodja tekmovanja Tomaž Bizjak najbolje znašel Aljaž Dvornik iz Slovenj Gradca.

Andreja Slokar SLO Es hatte sich bereits im vergangenen Winter angedeutet dass sich die junge Slowenin in den technischen Disziplinen zu einer regelmäßige Top-Ten-Läuferin entwickeln kann. A za ta najvišji nivo je treba poleg dobrega smučanja tudi tvegati napadati. Erst auf den letzten Metern fällt die 23-Jährige knapp hinter Maria Therese Tviberg zurück.

Andreja Slokar Nordica Skis And Boots Official Website

Andreja Slokar Nordica Skis And Boots Official Website
Source Image @ www.nordica.com

Andreja slokar trener

Andreja slokar trener ~ Andreja Slokar lässt hier im Mittelteil nach einem Fahrfehler hier allerdings viel Zeit liegen und ordnet sich deswegen nur auf dem 15. Zu diesem Zeitpunkt sollte er einen Platz im Europacupteam einnehmen doch der Anruf aus der Slowakei wirbelte seinen eigenen Terminplan. Meta Hrovat je upravičila pričakovanja.

Andreja Slokar je v prejšnji sezoni prehodila pot ki vodi iz povprečja v izjemnost. Včeraj je na Cerknem potekal še drugi dan pokala Ajdovščina tokrat pa je Andreja Slokar žal storila napako in v drugem teku odstopila. Der Ski-alpin-Weltcup 202122 geht in die nächste Runde.

In Neja Dvornik s 53. Čeprav prav zadovoljna tudi ona ni bila. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

To je njen najboljši veleslalomski rezultat svetovnega pokala. Nachdem sie am Anfang des Winters mit hohen Startnummern begonnen hat ist sie letztendlich sicher unter die besten 25 der Disziplinenwertung gekommen. Andreja Slokar je bila zadovoljna s svojim söldenskim debijem.

Svetovna prvakinja Katharina Liensberger. Čeprav bo treba na tretjo veleslalomsko zmago Žana Kranjca še nekoliko počakati pa je tretje mesto v Söldnu po družinski tragediji zdravstvenih težavah nezaupanju v opremo in podrtem zaključku pretekle zime svojevrstna moralna zmaga. Ustrezalo bi mi če bi bilo čim bolj ledeno a tudi takšna podlaga kot je zdaj je zahtevna dan pred prvo tekmo sezone teren v Söldnu ocenjuje Meta Hrovat.

Meta Hrovat packt im Steilhang eine extrem enge und freche Linie aus die sich zunächst auszählt. Andreja Slokar SLO Die Slowenin kann auf eine gelungene Saison zurückblicken. Andreja Slokar je svoj söldenski debi končala na 14.

Meta Hrovat je bila šesta Andreja Slokar 14 Tina Robnik 22 Ana Bucik z 31. Parallel dazu kann man ausgehen dass auch die Entdeckung der letzten Saison und hier ist Andreja Slokar gemeint betreut wird. Mikaela Shiffrin in Lara Gut Behrami razred zase Slovenske alpske smučarke so na uvodnem veleslalomu sezone zasedle naslednja mesta.

P mi pravi naj združim to novo Meto z izboljšano tehniko in tisto borbeno Meta izpred petih let ki se je samo brez tehnike vrgla po hribu navzdol je na cilju dejala Hrovatova. Ajdovska smučarka Andreja Slokar ki smo jo označili za primorsko odkritje sezone je dobila slalomsko preizkušnjo evropskega pokala v. Andreja Slokar in Tina Robnik sta se uvrstili v popoldanske izločilne boje edine posamične paralelne tekme za točke svetovnega pokala v alpskem smučanju v tej sezoni.

Andreja Slokar je na prvi progi navdušila z devetim mestom pred finalom je bila tik za Hrovatovo v finalu pa izgubila nekaj mest in prvi ledeniški nastop svetovnega pokala v Soeldnu končala na 14. Drugo vožnjo je slovenska smučarka odlično štartala naredila je preobrat in na koncu z brezhibno vožnjo tudi slavila. Prvič sem tekmovala med trideseterico s.

Sie feierte damit ihren ersten Weltcupsieg. In einem von starkem Schneefall geprägten Rennen setzte sich die Slowenin in einem knappen Finale gegen die Norwegerin Thea L. Live-Ticker Ski Alpin in Lech 13112021.

Termometer prikaže kako vroč je članek. An der dritten Stelle landete mit Kristin Lasdahl eine weitere Norwegerin. Wer das Rennen macht erfahren Wintersport-Fans hier.

Še drugič zapored je zmagala Belorusinja Maria Škanova. Livio trener Magoni o. Sölden Tivolska 48 SI-1000 Ljubljana Slovenija.

Sölden 23102021 1718 200 s Trener slovenske ženske reprezentance Sergej Poljšak je bil zadovoljen s tremi slovenskimi finali. Hitro je prerasla ta nivo in v drugem delu sezone je tekmovala še v svetovnem pokalu. Durch die aufstrebenden Leistung von Andreja Slokar ist die Mannschaft der Sloweninnen inzwischen doppelt in der Weltspitze vertreten.

Želela sem več čeprav moji vožnji sploh nista bili slabi. Vrh svetovnega pokala je v ženskem veleslalomu zelo strnjen in s šestim mestom je danes potrdila svojo vrhunskost. Na slalomih evropskega pokala v Franciji je v soboto osvojila drugo mesto danes pa je celo zmagala.

Novi trener Livio Magoni je v njen. Mestom pa se nista uvrstili na drugo progo. Nobena država se ne dela norca kot pred 40 leti.

Andreja Slokar hat beim heutigen Parallel-Event in Zürs ihren ersten Weltcupsieg gefeiert. In na svetovnem prvenstvu je bila s petim mestom v slalomu. Izjemen debi Andreje Slokar.

Slovenska alpska smučarska reprezentanca se je predzadnji dan 46. Slokarjeva se je v izločilne boje najboljše šestnajsterice v Lechu prebila z drugim dosežkom Robnikova pa. Za alpsko smučarko SK Dol Ajdovščina Andrejo Slokar je najboljši vikend v karieri.

Magoni der fünf Jahre lange mit Vlhová ein erfolgreiches Gespann führte war schon im Jahr 2016 in Slowenien im Gespräch. Andreja Slokar SLO Es hatte sich bereits im vergangenen Winter. Končno smo začeli vesela sem da je prva tekma mimo da gre malo stresa proč.

Am 13112021 dürfen die Ski-Damen beim Parallelevent in Lech Zürs Österreich zeigen was sie können. MestoZdaj na pragu olimpijske zime 24-letna Primorka v Sölden kjer bo v soboto na sporedu prvi ženski veleslalom potuje kot eden od. Andreja Slokar.

Turbulenten nastop slovenske reprezentance v ženskem slalomu svetovnega prvenstva v alpskem smučanju navdušili Andreja Slokar in Ana Bucik razočarali pa Meta Hrovat in Neja Dvornik. Izjemen vikend ajdovske smučarke Andreje Slokar. Nova izjemna predstava Andreje Slokar.

Stjernesund je po prvi vožnji v velikem finalu imela prednost Slokarjeva je lovila 12 stotink sekunde zaostanka. Slovenka je bila v četrtfinalu boljša od Švedinje Sare Hector 014 v osmini. Andreja Slokar - zmagovalka včerajšnje.

Potem ko pred sezono ni imela rezultatov za uvrstitev v katerokoli smučarsko reprezentanco se je v okviru svoje ekipe prebijala na tekmah evropskega pokala. Meta Hrovat je bila najuspešnejša Slovenka v Söldnu. 2021 1957 posodobljeno.

Dosežek ki ob dobri ekipni predstavi deklet med katerimi je izstopala Meta Hrovat vliva veliko optimizma za olimpijsko zimo 202122. Dvodnevno tekmovanje za pokal. Med fanti pa se je na progi ki jo je postavil ajdovski trener in obenem vodja tekmovanja Tomaž Bizjak najbolje znašel Aljaž Dvornik iz Slovenj Gradca.

Andreja Slokar SLO Es hatte sich bereits im vergangenen Winter angedeutet dass sich die junge Slowenin in den technischen Disziplinen zu einer regelmäßige Top-Ten-Läuferin entwickeln kann. A za ta najvišji nivo je treba poleg dobrega smučanja tudi tvegati napadati. Erst auf den letzten Metern fällt die 23-Jährige knapp hinter Maria Therese Tviberg zurück.

Bkzwloqffsjg3m

Bkzwloqffsjg3m
Source Image @

Andreja slokar trener

Andreja slokar trener ~ Andreja Slokar lässt hier im Mittelteil nach einem Fahrfehler hier allerdings viel Zeit liegen und ordnet sich deswegen nur auf dem 15. Zu diesem Zeitpunkt sollte er einen Platz im Europacupteam einnehmen doch der Anruf aus der Slowakei wirbelte seinen eigenen Terminplan. Meta Hrovat je upravičila pričakovanja.

Andreja Slokar je v prejšnji sezoni prehodila pot ki vodi iz povprečja v izjemnost. Včeraj je na Cerknem potekal še drugi dan pokala Ajdovščina tokrat pa je Andreja Slokar žal storila napako in v drugem teku odstopila. Der Ski-alpin-Weltcup 202122 geht in die nächste Runde.

In Neja Dvornik s 53. Čeprav prav zadovoljna tudi ona ni bila. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

To je njen najboljši veleslalomski rezultat svetovnega pokala. Nachdem sie am Anfang des Winters mit hohen Startnummern begonnen hat ist sie letztendlich sicher unter die besten 25 der Disziplinenwertung gekommen. Andreja Slokar je bila zadovoljna s svojim söldenskim debijem.

Svetovna prvakinja Katharina Liensberger. Čeprav bo treba na tretjo veleslalomsko zmago Žana Kranjca še nekoliko počakati pa je tretje mesto v Söldnu po družinski tragediji zdravstvenih težavah nezaupanju v opremo in podrtem zaključku pretekle zime svojevrstna moralna zmaga. Ustrezalo bi mi če bi bilo čim bolj ledeno a tudi takšna podlaga kot je zdaj je zahtevna dan pred prvo tekmo sezone teren v Söldnu ocenjuje Meta Hrovat.

Meta Hrovat packt im Steilhang eine extrem enge und freche Linie aus die sich zunächst auszählt. Andreja Slokar SLO Die Slowenin kann auf eine gelungene Saison zurückblicken. Andreja Slokar je svoj söldenski debi končala na 14.

Meta Hrovat je bila šesta Andreja Slokar 14 Tina Robnik 22 Ana Bucik z 31. Parallel dazu kann man ausgehen dass auch die Entdeckung der letzten Saison und hier ist Andreja Slokar gemeint betreut wird. Mikaela Shiffrin in Lara Gut Behrami razred zase Slovenske alpske smučarke so na uvodnem veleslalomu sezone zasedle naslednja mesta.

P mi pravi naj združim to novo Meto z izboljšano tehniko in tisto borbeno Meta izpred petih let ki se je samo brez tehnike vrgla po hribu navzdol je na cilju dejala Hrovatova. Ajdovska smučarka Andreja Slokar ki smo jo označili za primorsko odkritje sezone je dobila slalomsko preizkušnjo evropskega pokala v. Andreja Slokar in Tina Robnik sta se uvrstili v popoldanske izločilne boje edine posamične paralelne tekme za točke svetovnega pokala v alpskem smučanju v tej sezoni.

Andreja Slokar je na prvi progi navdušila z devetim mestom pred finalom je bila tik za Hrovatovo v finalu pa izgubila nekaj mest in prvi ledeniški nastop svetovnega pokala v Soeldnu končala na 14. Drugo vožnjo je slovenska smučarka odlično štartala naredila je preobrat in na koncu z brezhibno vožnjo tudi slavila. Prvič sem tekmovala med trideseterico s.

Sie feierte damit ihren ersten Weltcupsieg. In einem von starkem Schneefall geprägten Rennen setzte sich die Slowenin in einem knappen Finale gegen die Norwegerin Thea L. Live-Ticker Ski Alpin in Lech 13112021.

Termometer prikaže kako vroč je članek. An der dritten Stelle landete mit Kristin Lasdahl eine weitere Norwegerin. Wer das Rennen macht erfahren Wintersport-Fans hier.

Še drugič zapored je zmagala Belorusinja Maria Škanova. Livio trener Magoni o. Sölden Tivolska 48 SI-1000 Ljubljana Slovenija.

Sölden 23102021 1718 200 s Trener slovenske ženske reprezentance Sergej Poljšak je bil zadovoljen s tremi slovenskimi finali. Hitro je prerasla ta nivo in v drugem delu sezone je tekmovala še v svetovnem pokalu. Durch die aufstrebenden Leistung von Andreja Slokar ist die Mannschaft der Sloweninnen inzwischen doppelt in der Weltspitze vertreten.

Želela sem več čeprav moji vožnji sploh nista bili slabi. Vrh svetovnega pokala je v ženskem veleslalomu zelo strnjen in s šestim mestom je danes potrdila svojo vrhunskost. Na slalomih evropskega pokala v Franciji je v soboto osvojila drugo mesto danes pa je celo zmagala.

Novi trener Livio Magoni je v njen. Mestom pa se nista uvrstili na drugo progo. Nobena država se ne dela norca kot pred 40 leti.

Andreja Slokar hat beim heutigen Parallel-Event in Zürs ihren ersten Weltcupsieg gefeiert. In na svetovnem prvenstvu je bila s petim mestom v slalomu. Izjemen debi Andreje Slokar.

Slovenska alpska smučarska reprezentanca se je predzadnji dan 46. Slokarjeva se je v izločilne boje najboljše šestnajsterice v Lechu prebila z drugim dosežkom Robnikova pa. Za alpsko smučarko SK Dol Ajdovščina Andrejo Slokar je najboljši vikend v karieri.

Magoni der fünf Jahre lange mit Vlhová ein erfolgreiches Gespann führte war schon im Jahr 2016 in Slowenien im Gespräch. Andreja Slokar SLO Es hatte sich bereits im vergangenen Winter. Končno smo začeli vesela sem da je prva tekma mimo da gre malo stresa proč.

Am 13112021 dürfen die Ski-Damen beim Parallelevent in Lech Zürs Österreich zeigen was sie können. MestoZdaj na pragu olimpijske zime 24-letna Primorka v Sölden kjer bo v soboto na sporedu prvi ženski veleslalom potuje kot eden od. Andreja Slokar.

Turbulenten nastop slovenske reprezentance v ženskem slalomu svetovnega prvenstva v alpskem smučanju navdušili Andreja Slokar in Ana Bucik razočarali pa Meta Hrovat in Neja Dvornik. Izjemen vikend ajdovske smučarke Andreje Slokar. Nova izjemna predstava Andreje Slokar.

Stjernesund je po prvi vožnji v velikem finalu imela prednost Slokarjeva je lovila 12 stotink sekunde zaostanka. Slovenka je bila v četrtfinalu boljša od Švedinje Sare Hector 014 v osmini. Andreja Slokar - zmagovalka včerajšnje.

Potem ko pred sezono ni imela rezultatov za uvrstitev v katerokoli smučarsko reprezentanco se je v okviru svoje ekipe prebijala na tekmah evropskega pokala. Meta Hrovat je bila najuspešnejša Slovenka v Söldnu. 2021 1957 posodobljeno.

Dosežek ki ob dobri ekipni predstavi deklet med katerimi je izstopala Meta Hrovat vliva veliko optimizma za olimpijsko zimo 202122. Dvodnevno tekmovanje za pokal. Med fanti pa se je na progi ki jo je postavil ajdovski trener in obenem vodja tekmovanja Tomaž Bizjak najbolje znašel Aljaž Dvornik iz Slovenj Gradca.

Andreja Slokar SLO Es hatte sich bereits im vergangenen Winter angedeutet dass sich die junge Slowenin in den technischen Disziplinen zu einer regelmäßige Top-Ten-Läuferin entwickeln kann. A za ta najvišji nivo je treba poleg dobrega smučanja tudi tvegati napadati. Erst auf den letzten Metern fällt die 23-Jährige knapp hinter Maria Therese Tviberg zurück.

Andreja Slokar Is Enjoying The Ride

Andreja Slokar Is Enjoying The Ride
Source Image @ skiracing.com

Andreja slokar trener

Andreja slokar trener ~ Andreja Slokar lässt hier im Mittelteil nach einem Fahrfehler hier allerdings viel Zeit liegen und ordnet sich deswegen nur auf dem 15. Zu diesem Zeitpunkt sollte er einen Platz im Europacupteam einnehmen doch der Anruf aus der Slowakei wirbelte seinen eigenen Terminplan. Meta Hrovat je upravičila pričakovanja.

Andreja Slokar je v prejšnji sezoni prehodila pot ki vodi iz povprečja v izjemnost. Včeraj je na Cerknem potekal še drugi dan pokala Ajdovščina tokrat pa je Andreja Slokar žal storila napako in v drugem teku odstopila. Der Ski-alpin-Weltcup 202122 geht in die nächste Runde.

In Neja Dvornik s 53. Čeprav prav zadovoljna tudi ona ni bila. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

To je njen najboljši veleslalomski rezultat svetovnega pokala. Nachdem sie am Anfang des Winters mit hohen Startnummern begonnen hat ist sie letztendlich sicher unter die besten 25 der Disziplinenwertung gekommen. Andreja Slokar je bila zadovoljna s svojim söldenskim debijem.

Svetovna prvakinja Katharina Liensberger. Čeprav bo treba na tretjo veleslalomsko zmago Žana Kranjca še nekoliko počakati pa je tretje mesto v Söldnu po družinski tragediji zdravstvenih težavah nezaupanju v opremo in podrtem zaključku pretekle zime svojevrstna moralna zmaga. Ustrezalo bi mi če bi bilo čim bolj ledeno a tudi takšna podlaga kot je zdaj je zahtevna dan pred prvo tekmo sezone teren v Söldnu ocenjuje Meta Hrovat.

Meta Hrovat packt im Steilhang eine extrem enge und freche Linie aus die sich zunächst auszählt. Andreja Slokar SLO Die Slowenin kann auf eine gelungene Saison zurückblicken. Andreja Slokar je svoj söldenski debi končala na 14.

Meta Hrovat je bila šesta Andreja Slokar 14 Tina Robnik 22 Ana Bucik z 31. Parallel dazu kann man ausgehen dass auch die Entdeckung der letzten Saison und hier ist Andreja Slokar gemeint betreut wird. Mikaela Shiffrin in Lara Gut Behrami razred zase Slovenske alpske smučarke so na uvodnem veleslalomu sezone zasedle naslednja mesta.

P mi pravi naj združim to novo Meto z izboljšano tehniko in tisto borbeno Meta izpred petih let ki se je samo brez tehnike vrgla po hribu navzdol je na cilju dejala Hrovatova. Ajdovska smučarka Andreja Slokar ki smo jo označili za primorsko odkritje sezone je dobila slalomsko preizkušnjo evropskega pokala v. Andreja Slokar in Tina Robnik sta se uvrstili v popoldanske izločilne boje edine posamične paralelne tekme za točke svetovnega pokala v alpskem smučanju v tej sezoni.

Andreja Slokar je na prvi progi navdušila z devetim mestom pred finalom je bila tik za Hrovatovo v finalu pa izgubila nekaj mest in prvi ledeniški nastop svetovnega pokala v Soeldnu končala na 14. Drugo vožnjo je slovenska smučarka odlično štartala naredila je preobrat in na koncu z brezhibno vožnjo tudi slavila. Prvič sem tekmovala med trideseterico s.

Sie feierte damit ihren ersten Weltcupsieg. In einem von starkem Schneefall geprägten Rennen setzte sich die Slowenin in einem knappen Finale gegen die Norwegerin Thea L. Live-Ticker Ski Alpin in Lech 13112021.

Termometer prikaže kako vroč je članek. An der dritten Stelle landete mit Kristin Lasdahl eine weitere Norwegerin. Wer das Rennen macht erfahren Wintersport-Fans hier.

Še drugič zapored je zmagala Belorusinja Maria Škanova. Livio trener Magoni o. Sölden Tivolska 48 SI-1000 Ljubljana Slovenija.

Sölden 23102021 1718 200 s Trener slovenske ženske reprezentance Sergej Poljšak je bil zadovoljen s tremi slovenskimi finali. Hitro je prerasla ta nivo in v drugem delu sezone je tekmovala še v svetovnem pokalu. Durch die aufstrebenden Leistung von Andreja Slokar ist die Mannschaft der Sloweninnen inzwischen doppelt in der Weltspitze vertreten.

Želela sem več čeprav moji vožnji sploh nista bili slabi. Vrh svetovnega pokala je v ženskem veleslalomu zelo strnjen in s šestim mestom je danes potrdila svojo vrhunskost. Na slalomih evropskega pokala v Franciji je v soboto osvojila drugo mesto danes pa je celo zmagala.

Novi trener Livio Magoni je v njen. Mestom pa se nista uvrstili na drugo progo. Nobena država se ne dela norca kot pred 40 leti.

Andreja Slokar hat beim heutigen Parallel-Event in Zürs ihren ersten Weltcupsieg gefeiert. In na svetovnem prvenstvu je bila s petim mestom v slalomu. Izjemen debi Andreje Slokar.

Slovenska alpska smučarska reprezentanca se je predzadnji dan 46. Slokarjeva se je v izločilne boje najboljše šestnajsterice v Lechu prebila z drugim dosežkom Robnikova pa. Za alpsko smučarko SK Dol Ajdovščina Andrejo Slokar je najboljši vikend v karieri.

Magoni der fünf Jahre lange mit Vlhová ein erfolgreiches Gespann führte war schon im Jahr 2016 in Slowenien im Gespräch. Andreja Slokar SLO Es hatte sich bereits im vergangenen Winter. Končno smo začeli vesela sem da je prva tekma mimo da gre malo stresa proč.

Am 13112021 dürfen die Ski-Damen beim Parallelevent in Lech Zürs Österreich zeigen was sie können. MestoZdaj na pragu olimpijske zime 24-letna Primorka v Sölden kjer bo v soboto na sporedu prvi ženski veleslalom potuje kot eden od. Andreja Slokar.

Turbulenten nastop slovenske reprezentance v ženskem slalomu svetovnega prvenstva v alpskem smučanju navdušili Andreja Slokar in Ana Bucik razočarali pa Meta Hrovat in Neja Dvornik. Izjemen vikend ajdovske smučarke Andreje Slokar. Nova izjemna predstava Andreje Slokar.

Stjernesund je po prvi vožnji v velikem finalu imela prednost Slokarjeva je lovila 12 stotink sekunde zaostanka. Slovenka je bila v četrtfinalu boljša od Švedinje Sare Hector 014 v osmini. Andreja Slokar - zmagovalka včerajšnje.

Potem ko pred sezono ni imela rezultatov za uvrstitev v katerokoli smučarsko reprezentanco se je v okviru svoje ekipe prebijala na tekmah evropskega pokala. Meta Hrovat je bila najuspešnejša Slovenka v Söldnu. 2021 1957 posodobljeno.

Dosežek ki ob dobri ekipni predstavi deklet med katerimi je izstopala Meta Hrovat vliva veliko optimizma za olimpijsko zimo 202122. Dvodnevno tekmovanje za pokal. Med fanti pa se je na progi ki jo je postavil ajdovski trener in obenem vodja tekmovanja Tomaž Bizjak najbolje znašel Aljaž Dvornik iz Slovenj Gradca.

Andreja Slokar SLO Es hatte sich bereits im vergangenen Winter angedeutet dass sich die junge Slowenin in den technischen Disziplinen zu einer regelmäßige Top-Ten-Läuferin entwickeln kann. A za ta najvišji nivo je treba poleg dobrega smučanja tudi tvegati napadati. Erst auf den letzten Metern fällt die 23-Jährige knapp hinter Maria Therese Tviberg zurück.

Bele Strmine Namesto Kosarke Delo

Bele Strmine Namesto Kosarke Delo
Source Image @ www.delo.si

Andreja slokar trener

Andreja slokar trener ~ Andreja Slokar lässt hier im Mittelteil nach einem Fahrfehler hier allerdings viel Zeit liegen und ordnet sich deswegen nur auf dem 15. Zu diesem Zeitpunkt sollte er einen Platz im Europacupteam einnehmen doch der Anruf aus der Slowakei wirbelte seinen eigenen Terminplan. Meta Hrovat je upravičila pričakovanja.

Andreja Slokar je v prejšnji sezoni prehodila pot ki vodi iz povprečja v izjemnost. Včeraj je na Cerknem potekal še drugi dan pokala Ajdovščina tokrat pa je Andreja Slokar žal storila napako in v drugem teku odstopila. Der Ski-alpin-Weltcup 202122 geht in die nächste Runde.

In Neja Dvornik s 53. Čeprav prav zadovoljna tudi ona ni bila. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

To je njen najboljši veleslalomski rezultat svetovnega pokala. Nachdem sie am Anfang des Winters mit hohen Startnummern begonnen hat ist sie letztendlich sicher unter die besten 25 der Disziplinenwertung gekommen. Andreja Slokar je bila zadovoljna s svojim söldenskim debijem.

Svetovna prvakinja Katharina Liensberger. Čeprav bo treba na tretjo veleslalomsko zmago Žana Kranjca še nekoliko počakati pa je tretje mesto v Söldnu po družinski tragediji zdravstvenih težavah nezaupanju v opremo in podrtem zaključku pretekle zime svojevrstna moralna zmaga. Ustrezalo bi mi če bi bilo čim bolj ledeno a tudi takšna podlaga kot je zdaj je zahtevna dan pred prvo tekmo sezone teren v Söldnu ocenjuje Meta Hrovat.

Meta Hrovat packt im Steilhang eine extrem enge und freche Linie aus die sich zunächst auszählt. Andreja Slokar SLO Die Slowenin kann auf eine gelungene Saison zurückblicken. Andreja Slokar je svoj söldenski debi končala na 14.

Meta Hrovat je bila šesta Andreja Slokar 14 Tina Robnik 22 Ana Bucik z 31. Parallel dazu kann man ausgehen dass auch die Entdeckung der letzten Saison und hier ist Andreja Slokar gemeint betreut wird. Mikaela Shiffrin in Lara Gut Behrami razred zase Slovenske alpske smučarke so na uvodnem veleslalomu sezone zasedle naslednja mesta.

P mi pravi naj združim to novo Meto z izboljšano tehniko in tisto borbeno Meta izpred petih let ki se je samo brez tehnike vrgla po hribu navzdol je na cilju dejala Hrovatova. Ajdovska smučarka Andreja Slokar ki smo jo označili za primorsko odkritje sezone je dobila slalomsko preizkušnjo evropskega pokala v. Andreja Slokar in Tina Robnik sta se uvrstili v popoldanske izločilne boje edine posamične paralelne tekme za točke svetovnega pokala v alpskem smučanju v tej sezoni.

Andreja Slokar je na prvi progi navdušila z devetim mestom pred finalom je bila tik za Hrovatovo v finalu pa izgubila nekaj mest in prvi ledeniški nastop svetovnega pokala v Soeldnu končala na 14. Drugo vožnjo je slovenska smučarka odlično štartala naredila je preobrat in na koncu z brezhibno vožnjo tudi slavila. Prvič sem tekmovala med trideseterico s.

Sie feierte damit ihren ersten Weltcupsieg. In einem von starkem Schneefall geprägten Rennen setzte sich die Slowenin in einem knappen Finale gegen die Norwegerin Thea L. Live-Ticker Ski Alpin in Lech 13112021.

Termometer prikaže kako vroč je članek. An der dritten Stelle landete mit Kristin Lasdahl eine weitere Norwegerin. Wer das Rennen macht erfahren Wintersport-Fans hier.

Še drugič zapored je zmagala Belorusinja Maria Škanova. Livio trener Magoni o. Sölden Tivolska 48 SI-1000 Ljubljana Slovenija.

Sölden 23102021 1718 200 s Trener slovenske ženske reprezentance Sergej Poljšak je bil zadovoljen s tremi slovenskimi finali. Hitro je prerasla ta nivo in v drugem delu sezone je tekmovala še v svetovnem pokalu. Durch die aufstrebenden Leistung von Andreja Slokar ist die Mannschaft der Sloweninnen inzwischen doppelt in der Weltspitze vertreten.

Želela sem več čeprav moji vožnji sploh nista bili slabi. Vrh svetovnega pokala je v ženskem veleslalomu zelo strnjen in s šestim mestom je danes potrdila svojo vrhunskost. Na slalomih evropskega pokala v Franciji je v soboto osvojila drugo mesto danes pa je celo zmagala.

Novi trener Livio Magoni je v njen. Mestom pa se nista uvrstili na drugo progo. Nobena država se ne dela norca kot pred 40 leti.

Andreja Slokar hat beim heutigen Parallel-Event in Zürs ihren ersten Weltcupsieg gefeiert. In na svetovnem prvenstvu je bila s petim mestom v slalomu. Izjemen debi Andreje Slokar.

Slovenska alpska smučarska reprezentanca se je predzadnji dan 46. Slokarjeva se je v izločilne boje najboljše šestnajsterice v Lechu prebila z drugim dosežkom Robnikova pa. Za alpsko smučarko SK Dol Ajdovščina Andrejo Slokar je najboljši vikend v karieri.

Magoni der fünf Jahre lange mit Vlhová ein erfolgreiches Gespann führte war schon im Jahr 2016 in Slowenien im Gespräch. Andreja Slokar SLO Es hatte sich bereits im vergangenen Winter. Končno smo začeli vesela sem da je prva tekma mimo da gre malo stresa proč.

Am 13112021 dürfen die Ski-Damen beim Parallelevent in Lech Zürs Österreich zeigen was sie können. MestoZdaj na pragu olimpijske zime 24-letna Primorka v Sölden kjer bo v soboto na sporedu prvi ženski veleslalom potuje kot eden od. Andreja Slokar.

Turbulenten nastop slovenske reprezentance v ženskem slalomu svetovnega prvenstva v alpskem smučanju navdušili Andreja Slokar in Ana Bucik razočarali pa Meta Hrovat in Neja Dvornik. Izjemen vikend ajdovske smučarke Andreje Slokar. Nova izjemna predstava Andreje Slokar.

Stjernesund je po prvi vožnji v velikem finalu imela prednost Slokarjeva je lovila 12 stotink sekunde zaostanka. Slovenka je bila v četrtfinalu boljša od Švedinje Sare Hector 014 v osmini. Andreja Slokar - zmagovalka včerajšnje.

Potem ko pred sezono ni imela rezultatov za uvrstitev v katerokoli smučarsko reprezentanco se je v okviru svoje ekipe prebijala na tekmah evropskega pokala. Meta Hrovat je bila najuspešnejša Slovenka v Söldnu. 2021 1957 posodobljeno.

Dosežek ki ob dobri ekipni predstavi deklet med katerimi je izstopala Meta Hrovat vliva veliko optimizma za olimpijsko zimo 202122. Dvodnevno tekmovanje za pokal. Med fanti pa se je na progi ki jo je postavil ajdovski trener in obenem vodja tekmovanja Tomaž Bizjak najbolje znašel Aljaž Dvornik iz Slovenj Gradca.

Andreja Slokar SLO Es hatte sich bereits im vergangenen Winter angedeutet dass sich die junge Slowenin in den technischen Disziplinen zu einer regelmäßige Top-Ten-Läuferin entwickeln kann. A za ta najvišji nivo je treba poleg dobrega smučanja tudi tvegati napadati. Erst auf den letzten Metern fällt die 23-Jährige knapp hinter Maria Therese Tviberg zurück.

Hj5iveshxf1rem

Hj5iveshxf1rem
Source Image @

Andreja slokar trener

Andreja slokar trener ~ Andreja Slokar lässt hier im Mittelteil nach einem Fahrfehler hier allerdings viel Zeit liegen und ordnet sich deswegen nur auf dem 15. Zu diesem Zeitpunkt sollte er einen Platz im Europacupteam einnehmen doch der Anruf aus der Slowakei wirbelte seinen eigenen Terminplan. Meta Hrovat je upravičila pričakovanja.

Andreja Slokar je v prejšnji sezoni prehodila pot ki vodi iz povprečja v izjemnost. Včeraj je na Cerknem potekal še drugi dan pokala Ajdovščina tokrat pa je Andreja Slokar žal storila napako in v drugem teku odstopila. Der Ski-alpin-Weltcup 202122 geht in die nächste Runde.

In Neja Dvornik s 53. Čeprav prav zadovoljna tudi ona ni bila. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

To je njen najboljši veleslalomski rezultat svetovnega pokala. Nachdem sie am Anfang des Winters mit hohen Startnummern begonnen hat ist sie letztendlich sicher unter die besten 25 der Disziplinenwertung gekommen. Andreja Slokar je bila zadovoljna s svojim söldenskim debijem.

Svetovna prvakinja Katharina Liensberger. Čeprav bo treba na tretjo veleslalomsko zmago Žana Kranjca še nekoliko počakati pa je tretje mesto v Söldnu po družinski tragediji zdravstvenih težavah nezaupanju v opremo in podrtem zaključku pretekle zime svojevrstna moralna zmaga. Ustrezalo bi mi če bi bilo čim bolj ledeno a tudi takšna podlaga kot je zdaj je zahtevna dan pred prvo tekmo sezone teren v Söldnu ocenjuje Meta Hrovat.

Meta Hrovat packt im Steilhang eine extrem enge und freche Linie aus die sich zunächst auszählt. Andreja Slokar SLO Die Slowenin kann auf eine gelungene Saison zurückblicken. Andreja Slokar je svoj söldenski debi končala na 14.

Meta Hrovat je bila šesta Andreja Slokar 14 Tina Robnik 22 Ana Bucik z 31. Parallel dazu kann man ausgehen dass auch die Entdeckung der letzten Saison und hier ist Andreja Slokar gemeint betreut wird. Mikaela Shiffrin in Lara Gut Behrami razred zase Slovenske alpske smučarke so na uvodnem veleslalomu sezone zasedle naslednja mesta.

P mi pravi naj združim to novo Meto z izboljšano tehniko in tisto borbeno Meta izpred petih let ki se je samo brez tehnike vrgla po hribu navzdol je na cilju dejala Hrovatova. Ajdovska smučarka Andreja Slokar ki smo jo označili za primorsko odkritje sezone je dobila slalomsko preizkušnjo evropskega pokala v. Andreja Slokar in Tina Robnik sta se uvrstili v popoldanske izločilne boje edine posamične paralelne tekme za točke svetovnega pokala v alpskem smučanju v tej sezoni.

Andreja Slokar je na prvi progi navdušila z devetim mestom pred finalom je bila tik za Hrovatovo v finalu pa izgubila nekaj mest in prvi ledeniški nastop svetovnega pokala v Soeldnu končala na 14. Drugo vožnjo je slovenska smučarka odlično štartala naredila je preobrat in na koncu z brezhibno vožnjo tudi slavila. Prvič sem tekmovala med trideseterico s.

Sie feierte damit ihren ersten Weltcupsieg. In einem von starkem Schneefall geprägten Rennen setzte sich die Slowenin in einem knappen Finale gegen die Norwegerin Thea L. Live-Ticker Ski Alpin in Lech 13112021.

Termometer prikaže kako vroč je članek. An der dritten Stelle landete mit Kristin Lasdahl eine weitere Norwegerin. Wer das Rennen macht erfahren Wintersport-Fans hier.

Še drugič zapored je zmagala Belorusinja Maria Škanova. Livio trener Magoni o. Sölden Tivolska 48 SI-1000 Ljubljana Slovenija.

Sölden 23102021 1718 200 s Trener slovenske ženske reprezentance Sergej Poljšak je bil zadovoljen s tremi slovenskimi finali. Hitro je prerasla ta nivo in v drugem delu sezone je tekmovala še v svetovnem pokalu. Durch die aufstrebenden Leistung von Andreja Slokar ist die Mannschaft der Sloweninnen inzwischen doppelt in der Weltspitze vertreten.

Želela sem več čeprav moji vožnji sploh nista bili slabi. Vrh svetovnega pokala je v ženskem veleslalomu zelo strnjen in s šestim mestom je danes potrdila svojo vrhunskost. Na slalomih evropskega pokala v Franciji je v soboto osvojila drugo mesto danes pa je celo zmagala.

Novi trener Livio Magoni je v njen. Mestom pa se nista uvrstili na drugo progo. Nobena država se ne dela norca kot pred 40 leti.

Andreja Slokar hat beim heutigen Parallel-Event in Zürs ihren ersten Weltcupsieg gefeiert. In na svetovnem prvenstvu je bila s petim mestom v slalomu. Izjemen debi Andreje Slokar.

Slovenska alpska smučarska reprezentanca se je predzadnji dan 46. Slokarjeva se je v izločilne boje najboljše šestnajsterice v Lechu prebila z drugim dosežkom Robnikova pa. Za alpsko smučarko SK Dol Ajdovščina Andrejo Slokar je najboljši vikend v karieri.

Magoni der fünf Jahre lange mit Vlhová ein erfolgreiches Gespann führte war schon im Jahr 2016 in Slowenien im Gespräch. Andreja Slokar SLO Es hatte sich bereits im vergangenen Winter. Končno smo začeli vesela sem da je prva tekma mimo da gre malo stresa proč.

Am 13112021 dürfen die Ski-Damen beim Parallelevent in Lech Zürs Österreich zeigen was sie können. MestoZdaj na pragu olimpijske zime 24-letna Primorka v Sölden kjer bo v soboto na sporedu prvi ženski veleslalom potuje kot eden od. Andreja Slokar.

Turbulenten nastop slovenske reprezentance v ženskem slalomu svetovnega prvenstva v alpskem smučanju navdušili Andreja Slokar in Ana Bucik razočarali pa Meta Hrovat in Neja Dvornik. Izjemen vikend ajdovske smučarke Andreje Slokar. Nova izjemna predstava Andreje Slokar.

Stjernesund je po prvi vožnji v velikem finalu imela prednost Slokarjeva je lovila 12 stotink sekunde zaostanka. Slovenka je bila v četrtfinalu boljša od Švedinje Sare Hector 014 v osmini. Andreja Slokar - zmagovalka včerajšnje.

Potem ko pred sezono ni imela rezultatov za uvrstitev v katerokoli smučarsko reprezentanco se je v okviru svoje ekipe prebijala na tekmah evropskega pokala. Meta Hrovat je bila najuspešnejša Slovenka v Söldnu. 2021 1957 posodobljeno.

Dosežek ki ob dobri ekipni predstavi deklet med katerimi je izstopala Meta Hrovat vliva veliko optimizma za olimpijsko zimo 202122. Dvodnevno tekmovanje za pokal. Med fanti pa se je na progi ki jo je postavil ajdovski trener in obenem vodja tekmovanja Tomaž Bizjak najbolje znašel Aljaž Dvornik iz Slovenj Gradca.

Andreja Slokar SLO Es hatte sich bereits im vergangenen Winter angedeutet dass sich die junge Slowenin in den technischen Disziplinen zu einer regelmäßige Top-Ten-Läuferin entwickeln kann. A za ta najvišji nivo je treba poleg dobrega smučanja tudi tvegati napadati. Erst auf den letzten Metern fällt die 23-Jährige knapp hinter Maria Therese Tviberg zurück.

Andreja Slokar Znova Zmagala V Evropskem Pokalu Article

Andreja Slokar Znova Zmagala V Evropskem Pokalu Article
Source Image @ www.lokalne-ajdovscina.si

Andreja slokar trener

Andreja slokar trener ~ Andreja Slokar lässt hier im Mittelteil nach einem Fahrfehler hier allerdings viel Zeit liegen und ordnet sich deswegen nur auf dem 15. Zu diesem Zeitpunkt sollte er einen Platz im Europacupteam einnehmen doch der Anruf aus der Slowakei wirbelte seinen eigenen Terminplan. Meta Hrovat je upravičila pričakovanja.

Andreja Slokar je v prejšnji sezoni prehodila pot ki vodi iz povprečja v izjemnost. Včeraj je na Cerknem potekal še drugi dan pokala Ajdovščina tokrat pa je Andreja Slokar žal storila napako in v drugem teku odstopila. Der Ski-alpin-Weltcup 202122 geht in die nächste Runde.

In Neja Dvornik s 53. Čeprav prav zadovoljna tudi ona ni bila. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

To je njen najboljši veleslalomski rezultat svetovnega pokala. Nachdem sie am Anfang des Winters mit hohen Startnummern begonnen hat ist sie letztendlich sicher unter die besten 25 der Disziplinenwertung gekommen. Andreja Slokar je bila zadovoljna s svojim söldenskim debijem.

Svetovna prvakinja Katharina Liensberger. Čeprav bo treba na tretjo veleslalomsko zmago Žana Kranjca še nekoliko počakati pa je tretje mesto v Söldnu po družinski tragediji zdravstvenih težavah nezaupanju v opremo in podrtem zaključku pretekle zime svojevrstna moralna zmaga. Ustrezalo bi mi če bi bilo čim bolj ledeno a tudi takšna podlaga kot je zdaj je zahtevna dan pred prvo tekmo sezone teren v Söldnu ocenjuje Meta Hrovat.

Meta Hrovat packt im Steilhang eine extrem enge und freche Linie aus die sich zunächst auszählt. Andreja Slokar SLO Die Slowenin kann auf eine gelungene Saison zurückblicken. Andreja Slokar je svoj söldenski debi končala na 14.

Meta Hrovat je bila šesta Andreja Slokar 14 Tina Robnik 22 Ana Bucik z 31. Parallel dazu kann man ausgehen dass auch die Entdeckung der letzten Saison und hier ist Andreja Slokar gemeint betreut wird. Mikaela Shiffrin in Lara Gut Behrami razred zase Slovenske alpske smučarke so na uvodnem veleslalomu sezone zasedle naslednja mesta.

P mi pravi naj združim to novo Meto z izboljšano tehniko in tisto borbeno Meta izpred petih let ki se je samo brez tehnike vrgla po hribu navzdol je na cilju dejala Hrovatova. Ajdovska smučarka Andreja Slokar ki smo jo označili za primorsko odkritje sezone je dobila slalomsko preizkušnjo evropskega pokala v. Andreja Slokar in Tina Robnik sta se uvrstili v popoldanske izločilne boje edine posamične paralelne tekme za točke svetovnega pokala v alpskem smučanju v tej sezoni.

Andreja Slokar je na prvi progi navdušila z devetim mestom pred finalom je bila tik za Hrovatovo v finalu pa izgubila nekaj mest in prvi ledeniški nastop svetovnega pokala v Soeldnu končala na 14. Drugo vožnjo je slovenska smučarka odlično štartala naredila je preobrat in na koncu z brezhibno vožnjo tudi slavila. Prvič sem tekmovala med trideseterico s.

Sie feierte damit ihren ersten Weltcupsieg. In einem von starkem Schneefall geprägten Rennen setzte sich die Slowenin in einem knappen Finale gegen die Norwegerin Thea L. Live-Ticker Ski Alpin in Lech 13112021.

Termometer prikaže kako vroč je članek. An der dritten Stelle landete mit Kristin Lasdahl eine weitere Norwegerin. Wer das Rennen macht erfahren Wintersport-Fans hier.

Še drugič zapored je zmagala Belorusinja Maria Škanova. Livio trener Magoni o. Sölden Tivolska 48 SI-1000 Ljubljana Slovenija.

Sölden 23102021 1718 200 s Trener slovenske ženske reprezentance Sergej Poljšak je bil zadovoljen s tremi slovenskimi finali. Hitro je prerasla ta nivo in v drugem delu sezone je tekmovala še v svetovnem pokalu. Durch die aufstrebenden Leistung von Andreja Slokar ist die Mannschaft der Sloweninnen inzwischen doppelt in der Weltspitze vertreten.

Želela sem več čeprav moji vožnji sploh nista bili slabi. Vrh svetovnega pokala je v ženskem veleslalomu zelo strnjen in s šestim mestom je danes potrdila svojo vrhunskost. Na slalomih evropskega pokala v Franciji je v soboto osvojila drugo mesto danes pa je celo zmagala.

Novi trener Livio Magoni je v njen. Mestom pa se nista uvrstili na drugo progo. Nobena država se ne dela norca kot pred 40 leti.

Andreja Slokar hat beim heutigen Parallel-Event in Zürs ihren ersten Weltcupsieg gefeiert. In na svetovnem prvenstvu je bila s petim mestom v slalomu. Izjemen debi Andreje Slokar.

Slovenska alpska smučarska reprezentanca se je predzadnji dan 46. Slokarjeva se je v izločilne boje najboljše šestnajsterice v Lechu prebila z drugim dosežkom Robnikova pa. Za alpsko smučarko SK Dol Ajdovščina Andrejo Slokar je najboljši vikend v karieri.

Magoni der fünf Jahre lange mit Vlhová ein erfolgreiches Gespann führte war schon im Jahr 2016 in Slowenien im Gespräch. Andreja Slokar SLO Es hatte sich bereits im vergangenen Winter. Končno smo začeli vesela sem da je prva tekma mimo da gre malo stresa proč.

Am 13112021 dürfen die Ski-Damen beim Parallelevent in Lech Zürs Österreich zeigen was sie können. MestoZdaj na pragu olimpijske zime 24-letna Primorka v Sölden kjer bo v soboto na sporedu prvi ženski veleslalom potuje kot eden od. Andreja Slokar.

Turbulenten nastop slovenske reprezentance v ženskem slalomu svetovnega prvenstva v alpskem smučanju navdušili Andreja Slokar in Ana Bucik razočarali pa Meta Hrovat in Neja Dvornik. Izjemen vikend ajdovske smučarke Andreje Slokar. Nova izjemna predstava Andreje Slokar.

Stjernesund je po prvi vožnji v velikem finalu imela prednost Slokarjeva je lovila 12 stotink sekunde zaostanka. Slovenka je bila v četrtfinalu boljša od Švedinje Sare Hector 014 v osmini. Andreja Slokar - zmagovalka včerajšnje.

Potem ko pred sezono ni imela rezultatov za uvrstitev v katerokoli smučarsko reprezentanco se je v okviru svoje ekipe prebijala na tekmah evropskega pokala. Meta Hrovat je bila najuspešnejša Slovenka v Söldnu. 2021 1957 posodobljeno.

Dosežek ki ob dobri ekipni predstavi deklet med katerimi je izstopala Meta Hrovat vliva veliko optimizma za olimpijsko zimo 202122. Dvodnevno tekmovanje za pokal. Med fanti pa se je na progi ki jo je postavil ajdovski trener in obenem vodja tekmovanja Tomaž Bizjak najbolje znašel Aljaž Dvornik iz Slovenj Gradca.

Andreja Slokar SLO Es hatte sich bereits im vergangenen Winter angedeutet dass sich die junge Slowenin in den technischen Disziplinen zu einer regelmäßige Top-Ten-Läuferin entwickeln kann. A za ta najvišji nivo je treba poleg dobrega smučanja tudi tvegati napadati. Erst auf den letzten Metern fällt die 23-Jährige knapp hinter Maria Therese Tviberg zurück.

Na Zlati Lisici Debi Andreje Slokar V Svetovnem Pokalu Article

Na Zlati Lisici Debi Andreje Slokar V Svetovnem Pokalu Article
Source Image @ www.lokalne-ajdovscina.si

Andreja slokar trener

Andreja slokar trener ~ Andreja Slokar lässt hier im Mittelteil nach einem Fahrfehler hier allerdings viel Zeit liegen und ordnet sich deswegen nur auf dem 15. Zu diesem Zeitpunkt sollte er einen Platz im Europacupteam einnehmen doch der Anruf aus der Slowakei wirbelte seinen eigenen Terminplan. Meta Hrovat je upravičila pričakovanja.

Andreja Slokar je v prejšnji sezoni prehodila pot ki vodi iz povprečja v izjemnost. Včeraj je na Cerknem potekal še drugi dan pokala Ajdovščina tokrat pa je Andreja Slokar žal storila napako in v drugem teku odstopila. Der Ski-alpin-Weltcup 202122 geht in die nächste Runde.

In Neja Dvornik s 53. Čeprav prav zadovoljna tudi ona ni bila. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

To je njen najboljši veleslalomski rezultat svetovnega pokala. Nachdem sie am Anfang des Winters mit hohen Startnummern begonnen hat ist sie letztendlich sicher unter die besten 25 der Disziplinenwertung gekommen. Andreja Slokar je bila zadovoljna s svojim söldenskim debijem.

Svetovna prvakinja Katharina Liensberger. Čeprav bo treba na tretjo veleslalomsko zmago Žana Kranjca še nekoliko počakati pa je tretje mesto v Söldnu po družinski tragediji zdravstvenih težavah nezaupanju v opremo in podrtem zaključku pretekle zime svojevrstna moralna zmaga. Ustrezalo bi mi če bi bilo čim bolj ledeno a tudi takšna podlaga kot je zdaj je zahtevna dan pred prvo tekmo sezone teren v Söldnu ocenjuje Meta Hrovat.

Meta Hrovat packt im Steilhang eine extrem enge und freche Linie aus die sich zunächst auszählt. Andreja Slokar SLO Die Slowenin kann auf eine gelungene Saison zurückblicken. Andreja Slokar je svoj söldenski debi končala na 14.

Meta Hrovat je bila šesta Andreja Slokar 14 Tina Robnik 22 Ana Bucik z 31. Parallel dazu kann man ausgehen dass auch die Entdeckung der letzten Saison und hier ist Andreja Slokar gemeint betreut wird. Mikaela Shiffrin in Lara Gut Behrami razred zase Slovenske alpske smučarke so na uvodnem veleslalomu sezone zasedle naslednja mesta.

P mi pravi naj združim to novo Meto z izboljšano tehniko in tisto borbeno Meta izpred petih let ki se je samo brez tehnike vrgla po hribu navzdol je na cilju dejala Hrovatova. Ajdovska smučarka Andreja Slokar ki smo jo označili za primorsko odkritje sezone je dobila slalomsko preizkušnjo evropskega pokala v. Andreja Slokar in Tina Robnik sta se uvrstili v popoldanske izločilne boje edine posamične paralelne tekme za točke svetovnega pokala v alpskem smučanju v tej sezoni.

Andreja Slokar je na prvi progi navdušila z devetim mestom pred finalom je bila tik za Hrovatovo v finalu pa izgubila nekaj mest in prvi ledeniški nastop svetovnega pokala v Soeldnu končala na 14. Drugo vožnjo je slovenska smučarka odlično štartala naredila je preobrat in na koncu z brezhibno vožnjo tudi slavila. Prvič sem tekmovala med trideseterico s.

Sie feierte damit ihren ersten Weltcupsieg. In einem von starkem Schneefall geprägten Rennen setzte sich die Slowenin in einem knappen Finale gegen die Norwegerin Thea L. Live-Ticker Ski Alpin in Lech 13112021.

Termometer prikaže kako vroč je članek. An der dritten Stelle landete mit Kristin Lasdahl eine weitere Norwegerin. Wer das Rennen macht erfahren Wintersport-Fans hier.

Še drugič zapored je zmagala Belorusinja Maria Škanova. Livio trener Magoni o. Sölden Tivolska 48 SI-1000 Ljubljana Slovenija.

Sölden 23102021 1718 200 s Trener slovenske ženske reprezentance Sergej Poljšak je bil zadovoljen s tremi slovenskimi finali. Hitro je prerasla ta nivo in v drugem delu sezone je tekmovala še v svetovnem pokalu. Durch die aufstrebenden Leistung von Andreja Slokar ist die Mannschaft der Sloweninnen inzwischen doppelt in der Weltspitze vertreten.

Želela sem več čeprav moji vožnji sploh nista bili slabi. Vrh svetovnega pokala je v ženskem veleslalomu zelo strnjen in s šestim mestom je danes potrdila svojo vrhunskost. Na slalomih evropskega pokala v Franciji je v soboto osvojila drugo mesto danes pa je celo zmagala.

Novi trener Livio Magoni je v njen. Mestom pa se nista uvrstili na drugo progo. Nobena država se ne dela norca kot pred 40 leti.

Andreja Slokar hat beim heutigen Parallel-Event in Zürs ihren ersten Weltcupsieg gefeiert. In na svetovnem prvenstvu je bila s petim mestom v slalomu. Izjemen debi Andreje Slokar.

Slovenska alpska smučarska reprezentanca se je predzadnji dan 46. Slokarjeva se je v izločilne boje najboljše šestnajsterice v Lechu prebila z drugim dosežkom Robnikova pa. Za alpsko smučarko SK Dol Ajdovščina Andrejo Slokar je najboljši vikend v karieri.

Magoni der fünf Jahre lange mit Vlhová ein erfolgreiches Gespann führte war schon im Jahr 2016 in Slowenien im Gespräch. Andreja Slokar SLO Es hatte sich bereits im vergangenen Winter. Končno smo začeli vesela sem da je prva tekma mimo da gre malo stresa proč.

Am 13112021 dürfen die Ski-Damen beim Parallelevent in Lech Zürs Österreich zeigen was sie können. MestoZdaj na pragu olimpijske zime 24-letna Primorka v Sölden kjer bo v soboto na sporedu prvi ženski veleslalom potuje kot eden od. Andreja Slokar.

Turbulenten nastop slovenske reprezentance v ženskem slalomu svetovnega prvenstva v alpskem smučanju navdušili Andreja Slokar in Ana Bucik razočarali pa Meta Hrovat in Neja Dvornik. Izjemen vikend ajdovske smučarke Andreje Slokar. Nova izjemna predstava Andreje Slokar.

Stjernesund je po prvi vožnji v velikem finalu imela prednost Slokarjeva je lovila 12 stotink sekunde zaostanka. Slovenka je bila v četrtfinalu boljša od Švedinje Sare Hector 014 v osmini. Andreja Slokar - zmagovalka včerajšnje.

Potem ko pred sezono ni imela rezultatov za uvrstitev v katerokoli smučarsko reprezentanco se je v okviru svoje ekipe prebijala na tekmah evropskega pokala. Meta Hrovat je bila najuspešnejša Slovenka v Söldnu. 2021 1957 posodobljeno.

Dosežek ki ob dobri ekipni predstavi deklet med katerimi je izstopala Meta Hrovat vliva veliko optimizma za olimpijsko zimo 202122. Dvodnevno tekmovanje za pokal. Med fanti pa se je na progi ki jo je postavil ajdovski trener in obenem vodja tekmovanja Tomaž Bizjak najbolje znašel Aljaž Dvornik iz Slovenj Gradca.

Andreja Slokar SLO Es hatte sich bereits im vergangenen Winter angedeutet dass sich die junge Slowenin in den technischen Disziplinen zu einer regelmäßige Top-Ten-Läuferin entwickeln kann. A za ta najvišji nivo je treba poleg dobrega smučanja tudi tvegati napadati. Erst auf den letzten Metern fällt die 23-Jährige knapp hinter Maria Therese Tviberg zurück.

The Fox S Claim About The New Face Of Slovenian Skiing

The Fox S Claim About The New Face Of Slovenian Skiing
Source Image @ newsbeezer.com

Andreja slokar trener

Andreja slokar trener ~ Andreja Slokar lässt hier im Mittelteil nach einem Fahrfehler hier allerdings viel Zeit liegen und ordnet sich deswegen nur auf dem 15. Zu diesem Zeitpunkt sollte er einen Platz im Europacupteam einnehmen doch der Anruf aus der Slowakei wirbelte seinen eigenen Terminplan. Meta Hrovat je upravičila pričakovanja.

Andreja Slokar je v prejšnji sezoni prehodila pot ki vodi iz povprečja v izjemnost. Včeraj je na Cerknem potekal še drugi dan pokala Ajdovščina tokrat pa je Andreja Slokar žal storila napako in v drugem teku odstopila. Der Ski-alpin-Weltcup 202122 geht in die nächste Runde.

In Neja Dvornik s 53. Čeprav prav zadovoljna tudi ona ni bila. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

To je njen najboljši veleslalomski rezultat svetovnega pokala. Nachdem sie am Anfang des Winters mit hohen Startnummern begonnen hat ist sie letztendlich sicher unter die besten 25 der Disziplinenwertung gekommen. Andreja Slokar je bila zadovoljna s svojim söldenskim debijem.

Svetovna prvakinja Katharina Liensberger. Čeprav bo treba na tretjo veleslalomsko zmago Žana Kranjca še nekoliko počakati pa je tretje mesto v Söldnu po družinski tragediji zdravstvenih težavah nezaupanju v opremo in podrtem zaključku pretekle zime svojevrstna moralna zmaga. Ustrezalo bi mi če bi bilo čim bolj ledeno a tudi takšna podlaga kot je zdaj je zahtevna dan pred prvo tekmo sezone teren v Söldnu ocenjuje Meta Hrovat.

Meta Hrovat packt im Steilhang eine extrem enge und freche Linie aus die sich zunächst auszählt. Andreja Slokar SLO Die Slowenin kann auf eine gelungene Saison zurückblicken. Andreja Slokar je svoj söldenski debi končala na 14.

Meta Hrovat je bila šesta Andreja Slokar 14 Tina Robnik 22 Ana Bucik z 31. Parallel dazu kann man ausgehen dass auch die Entdeckung der letzten Saison und hier ist Andreja Slokar gemeint betreut wird. Mikaela Shiffrin in Lara Gut Behrami razred zase Slovenske alpske smučarke so na uvodnem veleslalomu sezone zasedle naslednja mesta.

P mi pravi naj združim to novo Meto z izboljšano tehniko in tisto borbeno Meta izpred petih let ki se je samo brez tehnike vrgla po hribu navzdol je na cilju dejala Hrovatova. Ajdovska smučarka Andreja Slokar ki smo jo označili za primorsko odkritje sezone je dobila slalomsko preizkušnjo evropskega pokala v. Andreja Slokar in Tina Robnik sta se uvrstili v popoldanske izločilne boje edine posamične paralelne tekme za točke svetovnega pokala v alpskem smučanju v tej sezoni.

Andreja Slokar je na prvi progi navdušila z devetim mestom pred finalom je bila tik za Hrovatovo v finalu pa izgubila nekaj mest in prvi ledeniški nastop svetovnega pokala v Soeldnu končala na 14. Drugo vožnjo je slovenska smučarka odlično štartala naredila je preobrat in na koncu z brezhibno vožnjo tudi slavila. Prvič sem tekmovala med trideseterico s.

Sie feierte damit ihren ersten Weltcupsieg. In einem von starkem Schneefall geprägten Rennen setzte sich die Slowenin in einem knappen Finale gegen die Norwegerin Thea L. Live-Ticker Ski Alpin in Lech 13112021.

Termometer prikaže kako vroč je članek. An der dritten Stelle landete mit Kristin Lasdahl eine weitere Norwegerin. Wer das Rennen macht erfahren Wintersport-Fans hier.

Še drugič zapored je zmagala Belorusinja Maria Škanova. Livio trener Magoni o. Sölden Tivolska 48 SI-1000 Ljubljana Slovenija.

Sölden 23102021 1718 200 s Trener slovenske ženske reprezentance Sergej Poljšak je bil zadovoljen s tremi slovenskimi finali. Hitro je prerasla ta nivo in v drugem delu sezone je tekmovala še v svetovnem pokalu. Durch die aufstrebenden Leistung von Andreja Slokar ist die Mannschaft der Sloweninnen inzwischen doppelt in der Weltspitze vertreten.

Želela sem več čeprav moji vožnji sploh nista bili slabi. Vrh svetovnega pokala je v ženskem veleslalomu zelo strnjen in s šestim mestom je danes potrdila svojo vrhunskost. Na slalomih evropskega pokala v Franciji je v soboto osvojila drugo mesto danes pa je celo zmagala.

Novi trener Livio Magoni je v njen. Mestom pa se nista uvrstili na drugo progo. Nobena država se ne dela norca kot pred 40 leti.

Andreja Slokar hat beim heutigen Parallel-Event in Zürs ihren ersten Weltcupsieg gefeiert. In na svetovnem prvenstvu je bila s petim mestom v slalomu. Izjemen debi Andreje Slokar.

Slovenska alpska smučarska reprezentanca se je predzadnji dan 46. Slokarjeva se je v izločilne boje najboljše šestnajsterice v Lechu prebila z drugim dosežkom Robnikova pa. Za alpsko smučarko SK Dol Ajdovščina Andrejo Slokar je najboljši vikend v karieri.

Magoni der fünf Jahre lange mit Vlhová ein erfolgreiches Gespann führte war schon im Jahr 2016 in Slowenien im Gespräch. Andreja Slokar SLO Es hatte sich bereits im vergangenen Winter. Končno smo začeli vesela sem da je prva tekma mimo da gre malo stresa proč.

Am 13112021 dürfen die Ski-Damen beim Parallelevent in Lech Zürs Österreich zeigen was sie können. MestoZdaj na pragu olimpijske zime 24-letna Primorka v Sölden kjer bo v soboto na sporedu prvi ženski veleslalom potuje kot eden od. Andreja Slokar.

Turbulenten nastop slovenske reprezentance v ženskem slalomu svetovnega prvenstva v alpskem smučanju navdušili Andreja Slokar in Ana Bucik razočarali pa Meta Hrovat in Neja Dvornik. Izjemen vikend ajdovske smučarke Andreje Slokar. Nova izjemna predstava Andreje Slokar.

Stjernesund je po prvi vožnji v velikem finalu imela prednost Slokarjeva je lovila 12 stotink sekunde zaostanka. Slovenka je bila v četrtfinalu boljša od Švedinje Sare Hector 014 v osmini. Andreja Slokar - zmagovalka včerajšnje.

Potem ko pred sezono ni imela rezultatov za uvrstitev v katerokoli smučarsko reprezentanco se je v okviru svoje ekipe prebijala na tekmah evropskega pokala. Meta Hrovat je bila najuspešnejša Slovenka v Söldnu. 2021 1957 posodobljeno.

Dosežek ki ob dobri ekipni predstavi deklet med katerimi je izstopala Meta Hrovat vliva veliko optimizma za olimpijsko zimo 202122. Dvodnevno tekmovanje za pokal. Med fanti pa se je na progi ki jo je postavil ajdovski trener in obenem vodja tekmovanja Tomaž Bizjak najbolje znašel Aljaž Dvornik iz Slovenj Gradca.

Andreja Slokar SLO Es hatte sich bereits im vergangenen Winter angedeutet dass sich die junge Slowenin in den technischen Disziplinen zu einer regelmäßige Top-Ten-Läuferin entwickeln kann. A za ta najvišji nivo je treba poleg dobrega smučanja tudi tvegati napadati. Erst auf den letzten Metern fällt die 23-Jährige knapp hinter Maria Therese Tviberg zurück.

Rt5zbjhujfvi6m

Rt5zbjhujfvi6m
Source Image @

Andreja slokar trener

Andreja slokar trener ~ Andreja Slokar lässt hier im Mittelteil nach einem Fahrfehler hier allerdings viel Zeit liegen und ordnet sich deswegen nur auf dem 15. Zu diesem Zeitpunkt sollte er einen Platz im Europacupteam einnehmen doch der Anruf aus der Slowakei wirbelte seinen eigenen Terminplan. Meta Hrovat je upravičila pričakovanja.

Andreja Slokar je v prejšnji sezoni prehodila pot ki vodi iz povprečja v izjemnost. Včeraj je na Cerknem potekal še drugi dan pokala Ajdovščina tokrat pa je Andreja Slokar žal storila napako in v drugem teku odstopila. Der Ski-alpin-Weltcup 202122 geht in die nächste Runde.

In Neja Dvornik s 53. Čeprav prav zadovoljna tudi ona ni bila. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

To je njen najboljši veleslalomski rezultat svetovnega pokala. Nachdem sie am Anfang des Winters mit hohen Startnummern begonnen hat ist sie letztendlich sicher unter die besten 25 der Disziplinenwertung gekommen. Andreja Slokar je bila zadovoljna s svojim söldenskim debijem.

Svetovna prvakinja Katharina Liensberger. Čeprav bo treba na tretjo veleslalomsko zmago Žana Kranjca še nekoliko počakati pa je tretje mesto v Söldnu po družinski tragediji zdravstvenih težavah nezaupanju v opremo in podrtem zaključku pretekle zime svojevrstna moralna zmaga. Ustrezalo bi mi če bi bilo čim bolj ledeno a tudi takšna podlaga kot je zdaj je zahtevna dan pred prvo tekmo sezone teren v Söldnu ocenjuje Meta Hrovat.

Meta Hrovat packt im Steilhang eine extrem enge und freche Linie aus die sich zunächst auszählt. Andreja Slokar SLO Die Slowenin kann auf eine gelungene Saison zurückblicken. Andreja Slokar je svoj söldenski debi končala na 14.

Meta Hrovat je bila šesta Andreja Slokar 14 Tina Robnik 22 Ana Bucik z 31. Parallel dazu kann man ausgehen dass auch die Entdeckung der letzten Saison und hier ist Andreja Slokar gemeint betreut wird. Mikaela Shiffrin in Lara Gut Behrami razred zase Slovenske alpske smučarke so na uvodnem veleslalomu sezone zasedle naslednja mesta.

P mi pravi naj združim to novo Meto z izboljšano tehniko in tisto borbeno Meta izpred petih let ki se je samo brez tehnike vrgla po hribu navzdol je na cilju dejala Hrovatova. Ajdovska smučarka Andreja Slokar ki smo jo označili za primorsko odkritje sezone je dobila slalomsko preizkušnjo evropskega pokala v. Andreja Slokar in Tina Robnik sta se uvrstili v popoldanske izločilne boje edine posamične paralelne tekme za točke svetovnega pokala v alpskem smučanju v tej sezoni.

Andreja Slokar je na prvi progi navdušila z devetim mestom pred finalom je bila tik za Hrovatovo v finalu pa izgubila nekaj mest in prvi ledeniški nastop svetovnega pokala v Soeldnu končala na 14. Drugo vožnjo je slovenska smučarka odlično štartala naredila je preobrat in na koncu z brezhibno vožnjo tudi slavila. Prvič sem tekmovala med trideseterico s.

Sie feierte damit ihren ersten Weltcupsieg. In einem von starkem Schneefall geprägten Rennen setzte sich die Slowenin in einem knappen Finale gegen die Norwegerin Thea L. Live-Ticker Ski Alpin in Lech 13112021.

Termometer prikaže kako vroč je članek. An der dritten Stelle landete mit Kristin Lasdahl eine weitere Norwegerin. Wer das Rennen macht erfahren Wintersport-Fans hier.

Še drugič zapored je zmagala Belorusinja Maria Škanova. Livio trener Magoni o. Sölden Tivolska 48 SI-1000 Ljubljana Slovenija.

Sölden 23102021 1718 200 s Trener slovenske ženske reprezentance Sergej Poljšak je bil zadovoljen s tremi slovenskimi finali. Hitro je prerasla ta nivo in v drugem delu sezone je tekmovala še v svetovnem pokalu. Durch die aufstrebenden Leistung von Andreja Slokar ist die Mannschaft der Sloweninnen inzwischen doppelt in der Weltspitze vertreten.

Želela sem več čeprav moji vožnji sploh nista bili slabi. Vrh svetovnega pokala je v ženskem veleslalomu zelo strnjen in s šestim mestom je danes potrdila svojo vrhunskost. Na slalomih evropskega pokala v Franciji je v soboto osvojila drugo mesto danes pa je celo zmagala.

Novi trener Livio Magoni je v njen. Mestom pa se nista uvrstili na drugo progo. Nobena država se ne dela norca kot pred 40 leti.

Andreja Slokar hat beim heutigen Parallel-Event in Zürs ihren ersten Weltcupsieg gefeiert. In na svetovnem prvenstvu je bila s petim mestom v slalomu. Izjemen debi Andreje Slokar.

Slovenska alpska smučarska reprezentanca se je predzadnji dan 46. Slokarjeva se je v izločilne boje najboljše šestnajsterice v Lechu prebila z drugim dosežkom Robnikova pa. Za alpsko smučarko SK Dol Ajdovščina Andrejo Slokar je najboljši vikend v karieri.

Magoni der fünf Jahre lange mit Vlhová ein erfolgreiches Gespann führte war schon im Jahr 2016 in Slowenien im Gespräch. Andreja Slokar SLO Es hatte sich bereits im vergangenen Winter. Končno smo začeli vesela sem da je prva tekma mimo da gre malo stresa proč.

Am 13112021 dürfen die Ski-Damen beim Parallelevent in Lech Zürs Österreich zeigen was sie können. MestoZdaj na pragu olimpijske zime 24-letna Primorka v Sölden kjer bo v soboto na sporedu prvi ženski veleslalom potuje kot eden od. Andreja Slokar.

Turbulenten nastop slovenske reprezentance v ženskem slalomu svetovnega prvenstva v alpskem smučanju navdušili Andreja Slokar in Ana Bucik razočarali pa Meta Hrovat in Neja Dvornik. Izjemen vikend ajdovske smučarke Andreje Slokar. Nova izjemna predstava Andreje Slokar.

Stjernesund je po prvi vožnji v velikem finalu imela prednost Slokarjeva je lovila 12 stotink sekunde zaostanka. Slovenka je bila v četrtfinalu boljša od Švedinje Sare Hector 014 v osmini. Andreja Slokar - zmagovalka včerajšnje.

Potem ko pred sezono ni imela rezultatov za uvrstitev v katerokoli smučarsko reprezentanco se je v okviru svoje ekipe prebijala na tekmah evropskega pokala. Meta Hrovat je bila najuspešnejša Slovenka v Söldnu. 2021 1957 posodobljeno.

Dosežek ki ob dobri ekipni predstavi deklet med katerimi je izstopala Meta Hrovat vliva veliko optimizma za olimpijsko zimo 202122. Dvodnevno tekmovanje za pokal. Med fanti pa se je na progi ki jo je postavil ajdovski trener in obenem vodja tekmovanja Tomaž Bizjak najbolje znašel Aljaž Dvornik iz Slovenj Gradca.

Andreja Slokar SLO Es hatte sich bereits im vergangenen Winter angedeutet dass sich die junge Slowenin in den technischen Disziplinen zu einer regelmäßige Top-Ten-Läuferin entwickeln kann. A za ta najvišji nivo je treba poleg dobrega smučanja tudi tvegati napadati. Erst auf den letzten Metern fällt die 23-Jährige knapp hinter Maria Therese Tviberg zurück.

Andreji Slokar V Flachauu Prve Tocke Svetovnega Pokala Article

Andreji Slokar V Flachauu Prve Tocke Svetovnega Pokala Article
Source Image @ www.lokalne-ajdovscina.si

Andreja slokar trener

Andreja slokar trener ~ Andreja Slokar lässt hier im Mittelteil nach einem Fahrfehler hier allerdings viel Zeit liegen und ordnet sich deswegen nur auf dem 15. Zu diesem Zeitpunkt sollte er einen Platz im Europacupteam einnehmen doch der Anruf aus der Slowakei wirbelte seinen eigenen Terminplan. Meta Hrovat je upravičila pričakovanja.

Andreja Slokar je v prejšnji sezoni prehodila pot ki vodi iz povprečja v izjemnost. Včeraj je na Cerknem potekal še drugi dan pokala Ajdovščina tokrat pa je Andreja Slokar žal storila napako in v drugem teku odstopila. Der Ski-alpin-Weltcup 202122 geht in die nächste Runde.

In Neja Dvornik s 53. Čeprav prav zadovoljna tudi ona ni bila. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

To je njen najboljši veleslalomski rezultat svetovnega pokala. Nachdem sie am Anfang des Winters mit hohen Startnummern begonnen hat ist sie letztendlich sicher unter die besten 25 der Disziplinenwertung gekommen. Andreja Slokar je bila zadovoljna s svojim söldenskim debijem.

Svetovna prvakinja Katharina Liensberger. Čeprav bo treba na tretjo veleslalomsko zmago Žana Kranjca še nekoliko počakati pa je tretje mesto v Söldnu po družinski tragediji zdravstvenih težavah nezaupanju v opremo in podrtem zaključku pretekle zime svojevrstna moralna zmaga. Ustrezalo bi mi če bi bilo čim bolj ledeno a tudi takšna podlaga kot je zdaj je zahtevna dan pred prvo tekmo sezone teren v Söldnu ocenjuje Meta Hrovat.

Meta Hrovat packt im Steilhang eine extrem enge und freche Linie aus die sich zunächst auszählt. Andreja Slokar SLO Die Slowenin kann auf eine gelungene Saison zurückblicken. Andreja Slokar je svoj söldenski debi končala na 14.

Meta Hrovat je bila šesta Andreja Slokar 14 Tina Robnik 22 Ana Bucik z 31. Parallel dazu kann man ausgehen dass auch die Entdeckung der letzten Saison und hier ist Andreja Slokar gemeint betreut wird. Mikaela Shiffrin in Lara Gut Behrami razred zase Slovenske alpske smučarke so na uvodnem veleslalomu sezone zasedle naslednja mesta.

P mi pravi naj združim to novo Meto z izboljšano tehniko in tisto borbeno Meta izpred petih let ki se je samo brez tehnike vrgla po hribu navzdol je na cilju dejala Hrovatova. Ajdovska smučarka Andreja Slokar ki smo jo označili za primorsko odkritje sezone je dobila slalomsko preizkušnjo evropskega pokala v. Andreja Slokar in Tina Robnik sta se uvrstili v popoldanske izločilne boje edine posamične paralelne tekme za točke svetovnega pokala v alpskem smučanju v tej sezoni.

Andreja Slokar je na prvi progi navdušila z devetim mestom pred finalom je bila tik za Hrovatovo v finalu pa izgubila nekaj mest in prvi ledeniški nastop svetovnega pokala v Soeldnu končala na 14. Drugo vožnjo je slovenska smučarka odlično štartala naredila je preobrat in na koncu z brezhibno vožnjo tudi slavila. Prvič sem tekmovala med trideseterico s.

Sie feierte damit ihren ersten Weltcupsieg. In einem von starkem Schneefall geprägten Rennen setzte sich die Slowenin in einem knappen Finale gegen die Norwegerin Thea L. Live-Ticker Ski Alpin in Lech 13112021.

Termometer prikaže kako vroč je članek. An der dritten Stelle landete mit Kristin Lasdahl eine weitere Norwegerin. Wer das Rennen macht erfahren Wintersport-Fans hier.

Še drugič zapored je zmagala Belorusinja Maria Škanova. Livio trener Magoni o. Sölden Tivolska 48 SI-1000 Ljubljana Slovenija.

Sölden 23102021 1718 200 s Trener slovenske ženske reprezentance Sergej Poljšak je bil zadovoljen s tremi slovenskimi finali. Hitro je prerasla ta nivo in v drugem delu sezone je tekmovala še v svetovnem pokalu. Durch die aufstrebenden Leistung von Andreja Slokar ist die Mannschaft der Sloweninnen inzwischen doppelt in der Weltspitze vertreten.

Želela sem več čeprav moji vožnji sploh nista bili slabi. Vrh svetovnega pokala je v ženskem veleslalomu zelo strnjen in s šestim mestom je danes potrdila svojo vrhunskost. Na slalomih evropskega pokala v Franciji je v soboto osvojila drugo mesto danes pa je celo zmagala.

Novi trener Livio Magoni je v njen. Mestom pa se nista uvrstili na drugo progo. Nobena država se ne dela norca kot pred 40 leti.

Andreja Slokar hat beim heutigen Parallel-Event in Zürs ihren ersten Weltcupsieg gefeiert. In na svetovnem prvenstvu je bila s petim mestom v slalomu. Izjemen debi Andreje Slokar.

Slovenska alpska smučarska reprezentanca se je predzadnji dan 46. Slokarjeva se je v izločilne boje najboljše šestnajsterice v Lechu prebila z drugim dosežkom Robnikova pa. Za alpsko smučarko SK Dol Ajdovščina Andrejo Slokar je najboljši vikend v karieri.

Magoni der fünf Jahre lange mit Vlhová ein erfolgreiches Gespann führte war schon im Jahr 2016 in Slowenien im Gespräch. Andreja Slokar SLO Es hatte sich bereits im vergangenen Winter. Končno smo začeli vesela sem da je prva tekma mimo da gre malo stresa proč.

Am 13112021 dürfen die Ski-Damen beim Parallelevent in Lech Zürs Österreich zeigen was sie können. MestoZdaj na pragu olimpijske zime 24-letna Primorka v Sölden kjer bo v soboto na sporedu prvi ženski veleslalom potuje kot eden od. Andreja Slokar.

Turbulenten nastop slovenske reprezentance v ženskem slalomu svetovnega prvenstva v alpskem smučanju navdušili Andreja Slokar in Ana Bucik razočarali pa Meta Hrovat in Neja Dvornik. Izjemen vikend ajdovske smučarke Andreje Slokar. Nova izjemna predstava Andreje Slokar.

Stjernesund je po prvi vožnji v velikem finalu imela prednost Slokarjeva je lovila 12 stotink sekunde zaostanka. Slovenka je bila v četrtfinalu boljša od Švedinje Sare Hector 014 v osmini. Andreja Slokar - zmagovalka včerajšnje.

Potem ko pred sezono ni imela rezultatov za uvrstitev v katerokoli smučarsko reprezentanco se je v okviru svoje ekipe prebijala na tekmah evropskega pokala. Meta Hrovat je bila najuspešnejša Slovenka v Söldnu. 2021 1957 posodobljeno.

Dosežek ki ob dobri ekipni predstavi deklet med katerimi je izstopala Meta Hrovat vliva veliko optimizma za olimpijsko zimo 202122. Dvodnevno tekmovanje za pokal. Med fanti pa se je na progi ki jo je postavil ajdovski trener in obenem vodja tekmovanja Tomaž Bizjak najbolje znašel Aljaž Dvornik iz Slovenj Gradca.

Andreja Slokar SLO Es hatte sich bereits im vergangenen Winter angedeutet dass sich die junge Slowenin in den technischen Disziplinen zu einer regelmäßige Top-Ten-Läuferin entwickeln kann. A za ta najvišji nivo je treba poleg dobrega smučanja tudi tvegati napadati. Erst auf den letzten Metern fällt die 23-Jährige knapp hinter Maria Therese Tviberg zurück.

He Still Doesn T Know Why Petra Vlhova Fired Him

He Still Doesn T Know Why Petra Vlhova Fired Him
Source Image @ newsbeezer.com

Andreja slokar trener

Andreja slokar trener ~ Andreja Slokar lässt hier im Mittelteil nach einem Fahrfehler hier allerdings viel Zeit liegen und ordnet sich deswegen nur auf dem 15. Zu diesem Zeitpunkt sollte er einen Platz im Europacupteam einnehmen doch der Anruf aus der Slowakei wirbelte seinen eigenen Terminplan. Meta Hrovat je upravičila pričakovanja.

Andreja Slokar je v prejšnji sezoni prehodila pot ki vodi iz povprečja v izjemnost. Včeraj je na Cerknem potekal še drugi dan pokala Ajdovščina tokrat pa je Andreja Slokar žal storila napako in v drugem teku odstopila. Der Ski-alpin-Weltcup 202122 geht in die nächste Runde.

In Neja Dvornik s 53. Čeprav prav zadovoljna tudi ona ni bila. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

To je njen najboljši veleslalomski rezultat svetovnega pokala. Nachdem sie am Anfang des Winters mit hohen Startnummern begonnen hat ist sie letztendlich sicher unter die besten 25 der Disziplinenwertung gekommen. Andreja Slokar je bila zadovoljna s svojim söldenskim debijem.

Svetovna prvakinja Katharina Liensberger. Čeprav bo treba na tretjo veleslalomsko zmago Žana Kranjca še nekoliko počakati pa je tretje mesto v Söldnu po družinski tragediji zdravstvenih težavah nezaupanju v opremo in podrtem zaključku pretekle zime svojevrstna moralna zmaga. Ustrezalo bi mi če bi bilo čim bolj ledeno a tudi takšna podlaga kot je zdaj je zahtevna dan pred prvo tekmo sezone teren v Söldnu ocenjuje Meta Hrovat.

Meta Hrovat packt im Steilhang eine extrem enge und freche Linie aus die sich zunächst auszählt. Andreja Slokar SLO Die Slowenin kann auf eine gelungene Saison zurückblicken. Andreja Slokar je svoj söldenski debi končala na 14.

Meta Hrovat je bila šesta Andreja Slokar 14 Tina Robnik 22 Ana Bucik z 31. Parallel dazu kann man ausgehen dass auch die Entdeckung der letzten Saison und hier ist Andreja Slokar gemeint betreut wird. Mikaela Shiffrin in Lara Gut Behrami razred zase Slovenske alpske smučarke so na uvodnem veleslalomu sezone zasedle naslednja mesta.

P mi pravi naj združim to novo Meto z izboljšano tehniko in tisto borbeno Meta izpred petih let ki se je samo brez tehnike vrgla po hribu navzdol je na cilju dejala Hrovatova. Ajdovska smučarka Andreja Slokar ki smo jo označili za primorsko odkritje sezone je dobila slalomsko preizkušnjo evropskega pokala v. Andreja Slokar in Tina Robnik sta se uvrstili v popoldanske izločilne boje edine posamične paralelne tekme za točke svetovnega pokala v alpskem smučanju v tej sezoni.

Andreja Slokar je na prvi progi navdušila z devetim mestom pred finalom je bila tik za Hrovatovo v finalu pa izgubila nekaj mest in prvi ledeniški nastop svetovnega pokala v Soeldnu končala na 14. Drugo vožnjo je slovenska smučarka odlično štartala naredila je preobrat in na koncu z brezhibno vožnjo tudi slavila. Prvič sem tekmovala med trideseterico s.

Sie feierte damit ihren ersten Weltcupsieg. In einem von starkem Schneefall geprägten Rennen setzte sich die Slowenin in einem knappen Finale gegen die Norwegerin Thea L. Live-Ticker Ski Alpin in Lech 13112021.

Termometer prikaže kako vroč je članek. An der dritten Stelle landete mit Kristin Lasdahl eine weitere Norwegerin. Wer das Rennen macht erfahren Wintersport-Fans hier.

Še drugič zapored je zmagala Belorusinja Maria Škanova. Livio trener Magoni o. Sölden Tivolska 48 SI-1000 Ljubljana Slovenija.

Sölden 23102021 1718 200 s Trener slovenske ženske reprezentance Sergej Poljšak je bil zadovoljen s tremi slovenskimi finali. Hitro je prerasla ta nivo in v drugem delu sezone je tekmovala še v svetovnem pokalu. Durch die aufstrebenden Leistung von Andreja Slokar ist die Mannschaft der Sloweninnen inzwischen doppelt in der Weltspitze vertreten.

Želela sem več čeprav moji vožnji sploh nista bili slabi. Vrh svetovnega pokala je v ženskem veleslalomu zelo strnjen in s šestim mestom je danes potrdila svojo vrhunskost. Na slalomih evropskega pokala v Franciji je v soboto osvojila drugo mesto danes pa je celo zmagala.

Novi trener Livio Magoni je v njen. Mestom pa se nista uvrstili na drugo progo. Nobena država se ne dela norca kot pred 40 leti.

Andreja Slokar hat beim heutigen Parallel-Event in Zürs ihren ersten Weltcupsieg gefeiert. In na svetovnem prvenstvu je bila s petim mestom v slalomu. Izjemen debi Andreje Slokar.

Slovenska alpska smučarska reprezentanca se je predzadnji dan 46. Slokarjeva se je v izločilne boje najboljše šestnajsterice v Lechu prebila z drugim dosežkom Robnikova pa. Za alpsko smučarko SK Dol Ajdovščina Andrejo Slokar je najboljši vikend v karieri.

Magoni der fünf Jahre lange mit Vlhová ein erfolgreiches Gespann führte war schon im Jahr 2016 in Slowenien im Gespräch. Andreja Slokar SLO Es hatte sich bereits im vergangenen Winter. Končno smo začeli vesela sem da je prva tekma mimo da gre malo stresa proč.

Am 13112021 dürfen die Ski-Damen beim Parallelevent in Lech Zürs Österreich zeigen was sie können. MestoZdaj na pragu olimpijske zime 24-letna Primorka v Sölden kjer bo v soboto na sporedu prvi ženski veleslalom potuje kot eden od. Andreja Slokar.

Turbulenten nastop slovenske reprezentance v ženskem slalomu svetovnega prvenstva v alpskem smučanju navdušili Andreja Slokar in Ana Bucik razočarali pa Meta Hrovat in Neja Dvornik. Izjemen vikend ajdovske smučarke Andreje Slokar. Nova izjemna predstava Andreje Slokar.

Stjernesund je po prvi vožnji v velikem finalu imela prednost Slokarjeva je lovila 12 stotink sekunde zaostanka. Slovenka je bila v četrtfinalu boljša od Švedinje Sare Hector 014 v osmini. Andreja Slokar - zmagovalka včerajšnje.

Potem ko pred sezono ni imela rezultatov za uvrstitev v katerokoli smučarsko reprezentanco se je v okviru svoje ekipe prebijala na tekmah evropskega pokala. Meta Hrovat je bila najuspešnejša Slovenka v Söldnu. 2021 1957 posodobljeno.

Dosežek ki ob dobri ekipni predstavi deklet med katerimi je izstopala Meta Hrovat vliva veliko optimizma za olimpijsko zimo 202122. Dvodnevno tekmovanje za pokal. Med fanti pa se je na progi ki jo je postavil ajdovski trener in obenem vodja tekmovanja Tomaž Bizjak najbolje znašel Aljaž Dvornik iz Slovenj Gradca.

Andreja Slokar SLO Es hatte sich bereits im vergangenen Winter angedeutet dass sich die junge Slowenin in den technischen Disziplinen zu einer regelmäßige Top-Ten-Läuferin entwickeln kann. A za ta najvišji nivo je treba poleg dobrega smučanja tudi tvegati napadati. Erst auf den letzten Metern fällt die 23-Jährige knapp hinter Maria Therese Tviberg zurück.

Andreja Slokar Dnevnik

Andreja Slokar Dnevnik
Source Image @ www.dnevnik.si

Andreja slokar trener

Andreja slokar trener ~ Andreja Slokar lässt hier im Mittelteil nach einem Fahrfehler hier allerdings viel Zeit liegen und ordnet sich deswegen nur auf dem 15. Zu diesem Zeitpunkt sollte er einen Platz im Europacupteam einnehmen doch der Anruf aus der Slowakei wirbelte seinen eigenen Terminplan. Meta Hrovat je upravičila pričakovanja.

Andreja Slokar je v prejšnji sezoni prehodila pot ki vodi iz povprečja v izjemnost. Včeraj je na Cerknem potekal še drugi dan pokala Ajdovščina tokrat pa je Andreja Slokar žal storila napako in v drugem teku odstopila. Der Ski-alpin-Weltcup 202122 geht in die nächste Runde.

In Neja Dvornik s 53. Čeprav prav zadovoljna tudi ona ni bila. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

To je njen najboljši veleslalomski rezultat svetovnega pokala. Nachdem sie am Anfang des Winters mit hohen Startnummern begonnen hat ist sie letztendlich sicher unter die besten 25 der Disziplinenwertung gekommen. Andreja Slokar je bila zadovoljna s svojim söldenskim debijem.

Svetovna prvakinja Katharina Liensberger. Čeprav bo treba na tretjo veleslalomsko zmago Žana Kranjca še nekoliko počakati pa je tretje mesto v Söldnu po družinski tragediji zdravstvenih težavah nezaupanju v opremo in podrtem zaključku pretekle zime svojevrstna moralna zmaga. Ustrezalo bi mi če bi bilo čim bolj ledeno a tudi takšna podlaga kot je zdaj je zahtevna dan pred prvo tekmo sezone teren v Söldnu ocenjuje Meta Hrovat.

Meta Hrovat packt im Steilhang eine extrem enge und freche Linie aus die sich zunächst auszählt. Andreja Slokar SLO Die Slowenin kann auf eine gelungene Saison zurückblicken. Andreja Slokar je svoj söldenski debi končala na 14.

Meta Hrovat je bila šesta Andreja Slokar 14 Tina Robnik 22 Ana Bucik z 31. Parallel dazu kann man ausgehen dass auch die Entdeckung der letzten Saison und hier ist Andreja Slokar gemeint betreut wird. Mikaela Shiffrin in Lara Gut Behrami razred zase Slovenske alpske smučarke so na uvodnem veleslalomu sezone zasedle naslednja mesta.

P mi pravi naj združim to novo Meto z izboljšano tehniko in tisto borbeno Meta izpred petih let ki se je samo brez tehnike vrgla po hribu navzdol je na cilju dejala Hrovatova. Ajdovska smučarka Andreja Slokar ki smo jo označili za primorsko odkritje sezone je dobila slalomsko preizkušnjo evropskega pokala v. Andreja Slokar in Tina Robnik sta se uvrstili v popoldanske izločilne boje edine posamične paralelne tekme za točke svetovnega pokala v alpskem smučanju v tej sezoni.

Andreja Slokar je na prvi progi navdušila z devetim mestom pred finalom je bila tik za Hrovatovo v finalu pa izgubila nekaj mest in prvi ledeniški nastop svetovnega pokala v Soeldnu končala na 14. Drugo vožnjo je slovenska smučarka odlično štartala naredila je preobrat in na koncu z brezhibno vožnjo tudi slavila. Prvič sem tekmovala med trideseterico s.

Sie feierte damit ihren ersten Weltcupsieg. In einem von starkem Schneefall geprägten Rennen setzte sich die Slowenin in einem knappen Finale gegen die Norwegerin Thea L. Live-Ticker Ski Alpin in Lech 13112021.

Termometer prikaže kako vroč je članek. An der dritten Stelle landete mit Kristin Lasdahl eine weitere Norwegerin. Wer das Rennen macht erfahren Wintersport-Fans hier.

Še drugič zapored je zmagala Belorusinja Maria Škanova. Livio trener Magoni o. Sölden Tivolska 48 SI-1000 Ljubljana Slovenija.

Sölden 23102021 1718 200 s Trener slovenske ženske reprezentance Sergej Poljšak je bil zadovoljen s tremi slovenskimi finali. Hitro je prerasla ta nivo in v drugem delu sezone je tekmovala še v svetovnem pokalu. Durch die aufstrebenden Leistung von Andreja Slokar ist die Mannschaft der Sloweninnen inzwischen doppelt in der Weltspitze vertreten.

Želela sem več čeprav moji vožnji sploh nista bili slabi. Vrh svetovnega pokala je v ženskem veleslalomu zelo strnjen in s šestim mestom je danes potrdila svojo vrhunskost. Na slalomih evropskega pokala v Franciji je v soboto osvojila drugo mesto danes pa je celo zmagala.

Novi trener Livio Magoni je v njen. Mestom pa se nista uvrstili na drugo progo. Nobena država se ne dela norca kot pred 40 leti.

Andreja Slokar hat beim heutigen Parallel-Event in Zürs ihren ersten Weltcupsieg gefeiert. In na svetovnem prvenstvu je bila s petim mestom v slalomu. Izjemen debi Andreje Slokar.

Slovenska alpska smučarska reprezentanca se je predzadnji dan 46. Slokarjeva se je v izločilne boje najboljše šestnajsterice v Lechu prebila z drugim dosežkom Robnikova pa. Za alpsko smučarko SK Dol Ajdovščina Andrejo Slokar je najboljši vikend v karieri.

Magoni der fünf Jahre lange mit Vlhová ein erfolgreiches Gespann führte war schon im Jahr 2016 in Slowenien im Gespräch. Andreja Slokar SLO Es hatte sich bereits im vergangenen Winter. Končno smo začeli vesela sem da je prva tekma mimo da gre malo stresa proč.

Am 13112021 dürfen die Ski-Damen beim Parallelevent in Lech Zürs Österreich zeigen was sie können. MestoZdaj na pragu olimpijske zime 24-letna Primorka v Sölden kjer bo v soboto na sporedu prvi ženski veleslalom potuje kot eden od. Andreja Slokar.

Turbulenten nastop slovenske reprezentance v ženskem slalomu svetovnega prvenstva v alpskem smučanju navdušili Andreja Slokar in Ana Bucik razočarali pa Meta Hrovat in Neja Dvornik. Izjemen vikend ajdovske smučarke Andreje Slokar. Nova izjemna predstava Andreje Slokar.

Stjernesund je po prvi vožnji v velikem finalu imela prednost Slokarjeva je lovila 12 stotink sekunde zaostanka. Slovenka je bila v četrtfinalu boljša od Švedinje Sare Hector 014 v osmini. Andreja Slokar - zmagovalka včerajšnje.

Potem ko pred sezono ni imela rezultatov za uvrstitev v katerokoli smučarsko reprezentanco se je v okviru svoje ekipe prebijala na tekmah evropskega pokala. Meta Hrovat je bila najuspešnejša Slovenka v Söldnu. 2021 1957 posodobljeno.

Dosežek ki ob dobri ekipni predstavi deklet med katerimi je izstopala Meta Hrovat vliva veliko optimizma za olimpijsko zimo 202122. Dvodnevno tekmovanje za pokal. Med fanti pa se je na progi ki jo je postavil ajdovski trener in obenem vodja tekmovanja Tomaž Bizjak najbolje znašel Aljaž Dvornik iz Slovenj Gradca.

Andreja Slokar SLO Es hatte sich bereits im vergangenen Winter angedeutet dass sich die junge Slowenin in den technischen Disziplinen zu einer regelmäßige Top-Ten-Läuferin entwickeln kann. A za ta najvišji nivo je treba poleg dobrega smučanja tudi tvegati napadati. Erst auf den letzten Metern fällt die 23-Jährige knapp hinter Maria Therese Tviberg zurück.

Lep Napredek Andreje Slokar Article

Lep Napredek Andreje Slokar Article
Source Image @ www.lokalne-ajdovscina.si

Andreja slokar trener

Andreja slokar trener ~ Andreja Slokar lässt hier im Mittelteil nach einem Fahrfehler hier allerdings viel Zeit liegen und ordnet sich deswegen nur auf dem 15. Zu diesem Zeitpunkt sollte er einen Platz im Europacupteam einnehmen doch der Anruf aus der Slowakei wirbelte seinen eigenen Terminplan. Meta Hrovat je upravičila pričakovanja.

Andreja Slokar je v prejšnji sezoni prehodila pot ki vodi iz povprečja v izjemnost. Včeraj je na Cerknem potekal še drugi dan pokala Ajdovščina tokrat pa je Andreja Slokar žal storila napako in v drugem teku odstopila. Der Ski-alpin-Weltcup 202122 geht in die nächste Runde.

In Neja Dvornik s 53. Čeprav prav zadovoljna tudi ona ni bila. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

To je njen najboljši veleslalomski rezultat svetovnega pokala. Nachdem sie am Anfang des Winters mit hohen Startnummern begonnen hat ist sie letztendlich sicher unter die besten 25 der Disziplinenwertung gekommen. Andreja Slokar je bila zadovoljna s svojim söldenskim debijem.

Svetovna prvakinja Katharina Liensberger. Čeprav bo treba na tretjo veleslalomsko zmago Žana Kranjca še nekoliko počakati pa je tretje mesto v Söldnu po družinski tragediji zdravstvenih težavah nezaupanju v opremo in podrtem zaključku pretekle zime svojevrstna moralna zmaga. Ustrezalo bi mi če bi bilo čim bolj ledeno a tudi takšna podlaga kot je zdaj je zahtevna dan pred prvo tekmo sezone teren v Söldnu ocenjuje Meta Hrovat.

Meta Hrovat packt im Steilhang eine extrem enge und freche Linie aus die sich zunächst auszählt. Andreja Slokar SLO Die Slowenin kann auf eine gelungene Saison zurückblicken. Andreja Slokar je svoj söldenski debi končala na 14.

Meta Hrovat je bila šesta Andreja Slokar 14 Tina Robnik 22 Ana Bucik z 31. Parallel dazu kann man ausgehen dass auch die Entdeckung der letzten Saison und hier ist Andreja Slokar gemeint betreut wird. Mikaela Shiffrin in Lara Gut Behrami razred zase Slovenske alpske smučarke so na uvodnem veleslalomu sezone zasedle naslednja mesta.

P mi pravi naj združim to novo Meto z izboljšano tehniko in tisto borbeno Meta izpred petih let ki se je samo brez tehnike vrgla po hribu navzdol je na cilju dejala Hrovatova. Ajdovska smučarka Andreja Slokar ki smo jo označili za primorsko odkritje sezone je dobila slalomsko preizkušnjo evropskega pokala v. Andreja Slokar in Tina Robnik sta se uvrstili v popoldanske izločilne boje edine posamične paralelne tekme za točke svetovnega pokala v alpskem smučanju v tej sezoni.

Andreja Slokar je na prvi progi navdušila z devetim mestom pred finalom je bila tik za Hrovatovo v finalu pa izgubila nekaj mest in prvi ledeniški nastop svetovnega pokala v Soeldnu končala na 14. Drugo vožnjo je slovenska smučarka odlično štartala naredila je preobrat in na koncu z brezhibno vožnjo tudi slavila. Prvič sem tekmovala med trideseterico s.

Sie feierte damit ihren ersten Weltcupsieg. In einem von starkem Schneefall geprägten Rennen setzte sich die Slowenin in einem knappen Finale gegen die Norwegerin Thea L. Live-Ticker Ski Alpin in Lech 13112021.

Termometer prikaže kako vroč je članek. An der dritten Stelle landete mit Kristin Lasdahl eine weitere Norwegerin. Wer das Rennen macht erfahren Wintersport-Fans hier.

Še drugič zapored je zmagala Belorusinja Maria Škanova. Livio trener Magoni o. Sölden Tivolska 48 SI-1000 Ljubljana Slovenija.

Sölden 23102021 1718 200 s Trener slovenske ženske reprezentance Sergej Poljšak je bil zadovoljen s tremi slovenskimi finali. Hitro je prerasla ta nivo in v drugem delu sezone je tekmovala še v svetovnem pokalu. Durch die aufstrebenden Leistung von Andreja Slokar ist die Mannschaft der Sloweninnen inzwischen doppelt in der Weltspitze vertreten.

Želela sem več čeprav moji vožnji sploh nista bili slabi. Vrh svetovnega pokala je v ženskem veleslalomu zelo strnjen in s šestim mestom je danes potrdila svojo vrhunskost. Na slalomih evropskega pokala v Franciji je v soboto osvojila drugo mesto danes pa je celo zmagala.

Novi trener Livio Magoni je v njen. Mestom pa se nista uvrstili na drugo progo. Nobena država se ne dela norca kot pred 40 leti.

Andreja Slokar hat beim heutigen Parallel-Event in Zürs ihren ersten Weltcupsieg gefeiert. In na svetovnem prvenstvu je bila s petim mestom v slalomu. Izjemen debi Andreje Slokar.

Slovenska alpska smučarska reprezentanca se je predzadnji dan 46. Slokarjeva se je v izločilne boje najboljše šestnajsterice v Lechu prebila z drugim dosežkom Robnikova pa. Za alpsko smučarko SK Dol Ajdovščina Andrejo Slokar je najboljši vikend v karieri.

Magoni der fünf Jahre lange mit Vlhová ein erfolgreiches Gespann führte war schon im Jahr 2016 in Slowenien im Gespräch. Andreja Slokar SLO Es hatte sich bereits im vergangenen Winter. Končno smo začeli vesela sem da je prva tekma mimo da gre malo stresa proč.

Am 13112021 dürfen die Ski-Damen beim Parallelevent in Lech Zürs Österreich zeigen was sie können. MestoZdaj na pragu olimpijske zime 24-letna Primorka v Sölden kjer bo v soboto na sporedu prvi ženski veleslalom potuje kot eden od. Andreja Slokar.

Turbulenten nastop slovenske reprezentance v ženskem slalomu svetovnega prvenstva v alpskem smučanju navdušili Andreja Slokar in Ana Bucik razočarali pa Meta Hrovat in Neja Dvornik. Izjemen vikend ajdovske smučarke Andreje Slokar. Nova izjemna predstava Andreje Slokar.

Stjernesund je po prvi vožnji v velikem finalu imela prednost Slokarjeva je lovila 12 stotink sekunde zaostanka. Slovenka je bila v četrtfinalu boljša od Švedinje Sare Hector 014 v osmini. Andreja Slokar - zmagovalka včerajšnje.

Potem ko pred sezono ni imela rezultatov za uvrstitev v katerokoli smučarsko reprezentanco se je v okviru svoje ekipe prebijala na tekmah evropskega pokala. Meta Hrovat je bila najuspešnejša Slovenka v Söldnu. 2021 1957 posodobljeno.

Dosežek ki ob dobri ekipni predstavi deklet med katerimi je izstopala Meta Hrovat vliva veliko optimizma za olimpijsko zimo 202122. Dvodnevno tekmovanje za pokal. Med fanti pa se je na progi ki jo je postavil ajdovski trener in obenem vodja tekmovanja Tomaž Bizjak najbolje znašel Aljaž Dvornik iz Slovenj Gradca.

Andreja Slokar SLO Es hatte sich bereits im vergangenen Winter angedeutet dass sich die junge Slowenin in den technischen Disziplinen zu einer regelmäßige Top-Ten-Läuferin entwickeln kann. A za ta najvišji nivo je treba poleg dobrega smučanja tudi tvegati napadati. Erst auf den letzten Metern fällt die 23-Jährige knapp hinter Maria Therese Tviberg zurück.

Teme Andreja Slokar Siol Net

Teme Andreja Slokar Siol Net
Source Image @ siol.net

Andreja slokar trener

Andreja slokar trener ~ Andreja Slokar lässt hier im Mittelteil nach einem Fahrfehler hier allerdings viel Zeit liegen und ordnet sich deswegen nur auf dem 15. Zu diesem Zeitpunkt sollte er einen Platz im Europacupteam einnehmen doch der Anruf aus der Slowakei wirbelte seinen eigenen Terminplan. Meta Hrovat je upravičila pričakovanja.

Andreja Slokar je v prejšnji sezoni prehodila pot ki vodi iz povprečja v izjemnost. Včeraj je na Cerknem potekal še drugi dan pokala Ajdovščina tokrat pa je Andreja Slokar žal storila napako in v drugem teku odstopila. Der Ski-alpin-Weltcup 202122 geht in die nächste Runde.

In Neja Dvornik s 53. Čeprav prav zadovoljna tudi ona ni bila. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

To je njen najboljši veleslalomski rezultat svetovnega pokala. Nachdem sie am Anfang des Winters mit hohen Startnummern begonnen hat ist sie letztendlich sicher unter die besten 25 der Disziplinenwertung gekommen. Andreja Slokar je bila zadovoljna s svojim söldenskim debijem.

Svetovna prvakinja Katharina Liensberger. Čeprav bo treba na tretjo veleslalomsko zmago Žana Kranjca še nekoliko počakati pa je tretje mesto v Söldnu po družinski tragediji zdravstvenih težavah nezaupanju v opremo in podrtem zaključku pretekle zime svojevrstna moralna zmaga. Ustrezalo bi mi če bi bilo čim bolj ledeno a tudi takšna podlaga kot je zdaj je zahtevna dan pred prvo tekmo sezone teren v Söldnu ocenjuje Meta Hrovat.

Meta Hrovat packt im Steilhang eine extrem enge und freche Linie aus die sich zunächst auszählt. Andreja Slokar SLO Die Slowenin kann auf eine gelungene Saison zurückblicken. Andreja Slokar je svoj söldenski debi končala na 14.

Meta Hrovat je bila šesta Andreja Slokar 14 Tina Robnik 22 Ana Bucik z 31. Parallel dazu kann man ausgehen dass auch die Entdeckung der letzten Saison und hier ist Andreja Slokar gemeint betreut wird. Mikaela Shiffrin in Lara Gut Behrami razred zase Slovenske alpske smučarke so na uvodnem veleslalomu sezone zasedle naslednja mesta.

P mi pravi naj združim to novo Meto z izboljšano tehniko in tisto borbeno Meta izpred petih let ki se je samo brez tehnike vrgla po hribu navzdol je na cilju dejala Hrovatova. Ajdovska smučarka Andreja Slokar ki smo jo označili za primorsko odkritje sezone je dobila slalomsko preizkušnjo evropskega pokala v. Andreja Slokar in Tina Robnik sta se uvrstili v popoldanske izločilne boje edine posamične paralelne tekme za točke svetovnega pokala v alpskem smučanju v tej sezoni.

Andreja Slokar je na prvi progi navdušila z devetim mestom pred finalom je bila tik za Hrovatovo v finalu pa izgubila nekaj mest in prvi ledeniški nastop svetovnega pokala v Soeldnu končala na 14. Drugo vožnjo je slovenska smučarka odlično štartala naredila je preobrat in na koncu z brezhibno vožnjo tudi slavila. Prvič sem tekmovala med trideseterico s.

Sie feierte damit ihren ersten Weltcupsieg. In einem von starkem Schneefall geprägten Rennen setzte sich die Slowenin in einem knappen Finale gegen die Norwegerin Thea L. Live-Ticker Ski Alpin in Lech 13112021.

Termometer prikaže kako vroč je članek. An der dritten Stelle landete mit Kristin Lasdahl eine weitere Norwegerin. Wer das Rennen macht erfahren Wintersport-Fans hier.

Še drugič zapored je zmagala Belorusinja Maria Škanova. Livio trener Magoni o. Sölden Tivolska 48 SI-1000 Ljubljana Slovenija.

Sölden 23102021 1718 200 s Trener slovenske ženske reprezentance Sergej Poljšak je bil zadovoljen s tremi slovenskimi finali. Hitro je prerasla ta nivo in v drugem delu sezone je tekmovala še v svetovnem pokalu. Durch die aufstrebenden Leistung von Andreja Slokar ist die Mannschaft der Sloweninnen inzwischen doppelt in der Weltspitze vertreten.

Želela sem več čeprav moji vožnji sploh nista bili slabi. Vrh svetovnega pokala je v ženskem veleslalomu zelo strnjen in s šestim mestom je danes potrdila svojo vrhunskost. Na slalomih evropskega pokala v Franciji je v soboto osvojila drugo mesto danes pa je celo zmagala.

Novi trener Livio Magoni je v njen. Mestom pa se nista uvrstili na drugo progo. Nobena država se ne dela norca kot pred 40 leti.

Andreja Slokar hat beim heutigen Parallel-Event in Zürs ihren ersten Weltcupsieg gefeiert. In na svetovnem prvenstvu je bila s petim mestom v slalomu. Izjemen debi Andreje Slokar.

Slovenska alpska smučarska reprezentanca se je predzadnji dan 46. Slokarjeva se je v izločilne boje najboljše šestnajsterice v Lechu prebila z drugim dosežkom Robnikova pa. Za alpsko smučarko SK Dol Ajdovščina Andrejo Slokar je najboljši vikend v karieri.

Magoni der fünf Jahre lange mit Vlhová ein erfolgreiches Gespann führte war schon im Jahr 2016 in Slowenien im Gespräch. Andreja Slokar SLO Es hatte sich bereits im vergangenen Winter. Končno smo začeli vesela sem da je prva tekma mimo da gre malo stresa proč.

Am 13112021 dürfen die Ski-Damen beim Parallelevent in Lech Zürs Österreich zeigen was sie können. MestoZdaj na pragu olimpijske zime 24-letna Primorka v Sölden kjer bo v soboto na sporedu prvi ženski veleslalom potuje kot eden od. Andreja Slokar.

Turbulenten nastop slovenske reprezentance v ženskem slalomu svetovnega prvenstva v alpskem smučanju navdušili Andreja Slokar in Ana Bucik razočarali pa Meta Hrovat in Neja Dvornik. Izjemen vikend ajdovske smučarke Andreje Slokar. Nova izjemna predstava Andreje Slokar.

Stjernesund je po prvi vožnji v velikem finalu imela prednost Slokarjeva je lovila 12 stotink sekunde zaostanka. Slovenka je bila v četrtfinalu boljša od Švedinje Sare Hector 014 v osmini. Andreja Slokar - zmagovalka včerajšnje.

Potem ko pred sezono ni imela rezultatov za uvrstitev v katerokoli smučarsko reprezentanco se je v okviru svoje ekipe prebijala na tekmah evropskega pokala. Meta Hrovat je bila najuspešnejša Slovenka v Söldnu. 2021 1957 posodobljeno.

Dosežek ki ob dobri ekipni predstavi deklet med katerimi je izstopala Meta Hrovat vliva veliko optimizma za olimpijsko zimo 202122. Dvodnevno tekmovanje za pokal. Med fanti pa se je na progi ki jo je postavil ajdovski trener in obenem vodja tekmovanja Tomaž Bizjak najbolje znašel Aljaž Dvornik iz Slovenj Gradca.

Andreja Slokar SLO Es hatte sich bereits im vergangenen Winter angedeutet dass sich die junge Slowenin in den technischen Disziplinen zu einer regelmäßige Top-Ten-Läuferin entwickeln kann. A za ta najvišji nivo je treba poleg dobrega smučanja tudi tvegati napadati. Erst auf den letzten Metern fällt die 23-Jährige knapp hinter Maria Therese Tviberg zurück.

Andreja Slokar Is Enjoying The Ride

Andreja Slokar Is Enjoying The Ride
Source Image @ skiracing.com

Andreja slokar trener

Andreja slokar trener ~ Andreja Slokar lässt hier im Mittelteil nach einem Fahrfehler hier allerdings viel Zeit liegen und ordnet sich deswegen nur auf dem 15. Zu diesem Zeitpunkt sollte er einen Platz im Europacupteam einnehmen doch der Anruf aus der Slowakei wirbelte seinen eigenen Terminplan. Meta Hrovat je upravičila pričakovanja.

Andreja Slokar je v prejšnji sezoni prehodila pot ki vodi iz povprečja v izjemnost. Včeraj je na Cerknem potekal še drugi dan pokala Ajdovščina tokrat pa je Andreja Slokar žal storila napako in v drugem teku odstopila. Der Ski-alpin-Weltcup 202122 geht in die nächste Runde.

In Neja Dvornik s 53. Čeprav prav zadovoljna tudi ona ni bila. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

To je njen najboljši veleslalomski rezultat svetovnega pokala. Nachdem sie am Anfang des Winters mit hohen Startnummern begonnen hat ist sie letztendlich sicher unter die besten 25 der Disziplinenwertung gekommen. Andreja Slokar je bila zadovoljna s svojim söldenskim debijem.

Svetovna prvakinja Katharina Liensberger. Čeprav bo treba na tretjo veleslalomsko zmago Žana Kranjca še nekoliko počakati pa je tretje mesto v Söldnu po družinski tragediji zdravstvenih težavah nezaupanju v opremo in podrtem zaključku pretekle zime svojevrstna moralna zmaga. Ustrezalo bi mi če bi bilo čim bolj ledeno a tudi takšna podlaga kot je zdaj je zahtevna dan pred prvo tekmo sezone teren v Söldnu ocenjuje Meta Hrovat.

Meta Hrovat packt im Steilhang eine extrem enge und freche Linie aus die sich zunächst auszählt. Andreja Slokar SLO Die Slowenin kann auf eine gelungene Saison zurückblicken. Andreja Slokar je svoj söldenski debi končala na 14.

Meta Hrovat je bila šesta Andreja Slokar 14 Tina Robnik 22 Ana Bucik z 31. Parallel dazu kann man ausgehen dass auch die Entdeckung der letzten Saison und hier ist Andreja Slokar gemeint betreut wird. Mikaela Shiffrin in Lara Gut Behrami razred zase Slovenske alpske smučarke so na uvodnem veleslalomu sezone zasedle naslednja mesta.

P mi pravi naj združim to novo Meto z izboljšano tehniko in tisto borbeno Meta izpred petih let ki se je samo brez tehnike vrgla po hribu navzdol je na cilju dejala Hrovatova. Ajdovska smučarka Andreja Slokar ki smo jo označili za primorsko odkritje sezone je dobila slalomsko preizkušnjo evropskega pokala v. Andreja Slokar in Tina Robnik sta se uvrstili v popoldanske izločilne boje edine posamične paralelne tekme za točke svetovnega pokala v alpskem smučanju v tej sezoni.

Andreja Slokar je na prvi progi navdušila z devetim mestom pred finalom je bila tik za Hrovatovo v finalu pa izgubila nekaj mest in prvi ledeniški nastop svetovnega pokala v Soeldnu končala na 14. Drugo vožnjo je slovenska smučarka odlično štartala naredila je preobrat in na koncu z brezhibno vožnjo tudi slavila. Prvič sem tekmovala med trideseterico s.

Sie feierte damit ihren ersten Weltcupsieg. In einem von starkem Schneefall geprägten Rennen setzte sich die Slowenin in einem knappen Finale gegen die Norwegerin Thea L. Live-Ticker Ski Alpin in Lech 13112021.

Termometer prikaže kako vroč je članek. An der dritten Stelle landete mit Kristin Lasdahl eine weitere Norwegerin. Wer das Rennen macht erfahren Wintersport-Fans hier.

Še drugič zapored je zmagala Belorusinja Maria Škanova. Livio trener Magoni o. Sölden Tivolska 48 SI-1000 Ljubljana Slovenija.

Sölden 23102021 1718 200 s Trener slovenske ženske reprezentance Sergej Poljšak je bil zadovoljen s tremi slovenskimi finali. Hitro je prerasla ta nivo in v drugem delu sezone je tekmovala še v svetovnem pokalu. Durch die aufstrebenden Leistung von Andreja Slokar ist die Mannschaft der Sloweninnen inzwischen doppelt in der Weltspitze vertreten.

Želela sem več čeprav moji vožnji sploh nista bili slabi. Vrh svetovnega pokala je v ženskem veleslalomu zelo strnjen in s šestim mestom je danes potrdila svojo vrhunskost. Na slalomih evropskega pokala v Franciji je v soboto osvojila drugo mesto danes pa je celo zmagala.

Novi trener Livio Magoni je v njen. Mestom pa se nista uvrstili na drugo progo. Nobena država se ne dela norca kot pred 40 leti.

Andreja Slokar hat beim heutigen Parallel-Event in Zürs ihren ersten Weltcupsieg gefeiert. In na svetovnem prvenstvu je bila s petim mestom v slalomu. Izjemen debi Andreje Slokar.

Slovenska alpska smučarska reprezentanca se je predzadnji dan 46. Slokarjeva se je v izločilne boje najboljše šestnajsterice v Lechu prebila z drugim dosežkom Robnikova pa. Za alpsko smučarko SK Dol Ajdovščina Andrejo Slokar je najboljši vikend v karieri.

Magoni der fünf Jahre lange mit Vlhová ein erfolgreiches Gespann führte war schon im Jahr 2016 in Slowenien im Gespräch. Andreja Slokar SLO Es hatte sich bereits im vergangenen Winter. Končno smo začeli vesela sem da je prva tekma mimo da gre malo stresa proč.

Am 13112021 dürfen die Ski-Damen beim Parallelevent in Lech Zürs Österreich zeigen was sie können. MestoZdaj na pragu olimpijske zime 24-letna Primorka v Sölden kjer bo v soboto na sporedu prvi ženski veleslalom potuje kot eden od. Andreja Slokar.

Turbulenten nastop slovenske reprezentance v ženskem slalomu svetovnega prvenstva v alpskem smučanju navdušili Andreja Slokar in Ana Bucik razočarali pa Meta Hrovat in Neja Dvornik. Izjemen vikend ajdovske smučarke Andreje Slokar. Nova izjemna predstava Andreje Slokar.

Stjernesund je po prvi vožnji v velikem finalu imela prednost Slokarjeva je lovila 12 stotink sekunde zaostanka. Slovenka je bila v četrtfinalu boljša od Švedinje Sare Hector 014 v osmini. Andreja Slokar - zmagovalka včerajšnje.

Potem ko pred sezono ni imela rezultatov za uvrstitev v katerokoli smučarsko reprezentanco se je v okviru svoje ekipe prebijala na tekmah evropskega pokala. Meta Hrovat je bila najuspešnejša Slovenka v Söldnu. 2021 1957 posodobljeno.

Dosežek ki ob dobri ekipni predstavi deklet med katerimi je izstopala Meta Hrovat vliva veliko optimizma za olimpijsko zimo 202122. Dvodnevno tekmovanje za pokal. Med fanti pa se je na progi ki jo je postavil ajdovski trener in obenem vodja tekmovanja Tomaž Bizjak najbolje znašel Aljaž Dvornik iz Slovenj Gradca.

Andreja Slokar SLO Es hatte sich bereits im vergangenen Winter angedeutet dass sich die junge Slowenin in den technischen Disziplinen zu einer regelmäßige Top-Ten-Läuferin entwickeln kann. A za ta najvišji nivo je treba poleg dobrega smučanja tudi tvegati napadati. Erst auf den letzten Metern fällt die 23-Jährige knapp hinter Maria Therese Tviberg zurück.

Andreja Slokar Is Enjoying The Ride

Andreja Slokar Is Enjoying The Ride
Source Image @ skiracing.com

Andreja slokar trener

Andreja slokar trener ~ Andreja Slokar lässt hier im Mittelteil nach einem Fahrfehler hier allerdings viel Zeit liegen und ordnet sich deswegen nur auf dem 15. Zu diesem Zeitpunkt sollte er einen Platz im Europacupteam einnehmen doch der Anruf aus der Slowakei wirbelte seinen eigenen Terminplan. Meta Hrovat je upravičila pričakovanja.

Andreja Slokar je v prejšnji sezoni prehodila pot ki vodi iz povprečja v izjemnost. Včeraj je na Cerknem potekal še drugi dan pokala Ajdovščina tokrat pa je Andreja Slokar žal storila napako in v drugem teku odstopila. Der Ski-alpin-Weltcup 202122 geht in die nächste Runde.

In Neja Dvornik s 53. Čeprav prav zadovoljna tudi ona ni bila. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

To je njen najboljši veleslalomski rezultat svetovnega pokala. Nachdem sie am Anfang des Winters mit hohen Startnummern begonnen hat ist sie letztendlich sicher unter die besten 25 der Disziplinenwertung gekommen. Andreja Slokar je bila zadovoljna s svojim söldenskim debijem.

Svetovna prvakinja Katharina Liensberger. Čeprav bo treba na tretjo veleslalomsko zmago Žana Kranjca še nekoliko počakati pa je tretje mesto v Söldnu po družinski tragediji zdravstvenih težavah nezaupanju v opremo in podrtem zaključku pretekle zime svojevrstna moralna zmaga. Ustrezalo bi mi če bi bilo čim bolj ledeno a tudi takšna podlaga kot je zdaj je zahtevna dan pred prvo tekmo sezone teren v Söldnu ocenjuje Meta Hrovat.

Meta Hrovat packt im Steilhang eine extrem enge und freche Linie aus die sich zunächst auszählt. Andreja Slokar SLO Die Slowenin kann auf eine gelungene Saison zurückblicken. Andreja Slokar je svoj söldenski debi končala na 14.

Meta Hrovat je bila šesta Andreja Slokar 14 Tina Robnik 22 Ana Bucik z 31. Parallel dazu kann man ausgehen dass auch die Entdeckung der letzten Saison und hier ist Andreja Slokar gemeint betreut wird. Mikaela Shiffrin in Lara Gut Behrami razred zase Slovenske alpske smučarke so na uvodnem veleslalomu sezone zasedle naslednja mesta.

P mi pravi naj združim to novo Meto z izboljšano tehniko in tisto borbeno Meta izpred petih let ki se je samo brez tehnike vrgla po hribu navzdol je na cilju dejala Hrovatova. Ajdovska smučarka Andreja Slokar ki smo jo označili za primorsko odkritje sezone je dobila slalomsko preizkušnjo evropskega pokala v. Andreja Slokar in Tina Robnik sta se uvrstili v popoldanske izločilne boje edine posamične paralelne tekme za točke svetovnega pokala v alpskem smučanju v tej sezoni.

Andreja Slokar je na prvi progi navdušila z devetim mestom pred finalom je bila tik za Hrovatovo v finalu pa izgubila nekaj mest in prvi ledeniški nastop svetovnega pokala v Soeldnu končala na 14. Drugo vožnjo je slovenska smučarka odlično štartala naredila je preobrat in na koncu z brezhibno vožnjo tudi slavila. Prvič sem tekmovala med trideseterico s.

Sie feierte damit ihren ersten Weltcupsieg. In einem von starkem Schneefall geprägten Rennen setzte sich die Slowenin in einem knappen Finale gegen die Norwegerin Thea L. Live-Ticker Ski Alpin in Lech 13112021.

Termometer prikaže kako vroč je članek. An der dritten Stelle landete mit Kristin Lasdahl eine weitere Norwegerin. Wer das Rennen macht erfahren Wintersport-Fans hier.

Še drugič zapored je zmagala Belorusinja Maria Škanova. Livio trener Magoni o. Sölden Tivolska 48 SI-1000 Ljubljana Slovenija.

Sölden 23102021 1718 200 s Trener slovenske ženske reprezentance Sergej Poljšak je bil zadovoljen s tremi slovenskimi finali. Hitro je prerasla ta nivo in v drugem delu sezone je tekmovala še v svetovnem pokalu. Durch die aufstrebenden Leistung von Andreja Slokar ist die Mannschaft der Sloweninnen inzwischen doppelt in der Weltspitze vertreten.

Želela sem več čeprav moji vožnji sploh nista bili slabi. Vrh svetovnega pokala je v ženskem veleslalomu zelo strnjen in s šestim mestom je danes potrdila svojo vrhunskost. Na slalomih evropskega pokala v Franciji je v soboto osvojila drugo mesto danes pa je celo zmagala.

Novi trener Livio Magoni je v njen. Mestom pa se nista uvrstili na drugo progo. Nobena država se ne dela norca kot pred 40 leti.

Andreja Slokar hat beim heutigen Parallel-Event in Zürs ihren ersten Weltcupsieg gefeiert. In na svetovnem prvenstvu je bila s petim mestom v slalomu. Izjemen debi Andreje Slokar.

Slovenska alpska smučarska reprezentanca se je predzadnji dan 46. Slokarjeva se je v izločilne boje najboljše šestnajsterice v Lechu prebila z drugim dosežkom Robnikova pa. Za alpsko smučarko SK Dol Ajdovščina Andrejo Slokar je najboljši vikend v karieri.

Magoni der fünf Jahre lange mit Vlhová ein erfolgreiches Gespann führte war schon im Jahr 2016 in Slowenien im Gespräch. Andreja Slokar SLO Es hatte sich bereits im vergangenen Winter. Končno smo začeli vesela sem da je prva tekma mimo da gre malo stresa proč.

Am 13112021 dürfen die Ski-Damen beim Parallelevent in Lech Zürs Österreich zeigen was sie können. MestoZdaj na pragu olimpijske zime 24-letna Primorka v Sölden kjer bo v soboto na sporedu prvi ženski veleslalom potuje kot eden od. Andreja Slokar.

Turbulenten nastop slovenske reprezentance v ženskem slalomu svetovnega prvenstva v alpskem smučanju navdušili Andreja Slokar in Ana Bucik razočarali pa Meta Hrovat in Neja Dvornik. Izjemen vikend ajdovske smučarke Andreje Slokar. Nova izjemna predstava Andreje Slokar.

Stjernesund je po prvi vožnji v velikem finalu imela prednost Slokarjeva je lovila 12 stotink sekunde zaostanka. Slovenka je bila v četrtfinalu boljša od Švedinje Sare Hector 014 v osmini. Andreja Slokar - zmagovalka včerajšnje.

Potem ko pred sezono ni imela rezultatov za uvrstitev v katerokoli smučarsko reprezentanco se je v okviru svoje ekipe prebijala na tekmah evropskega pokala. Meta Hrovat je bila najuspešnejša Slovenka v Söldnu. 2021 1957 posodobljeno.

Dosežek ki ob dobri ekipni predstavi deklet med katerimi je izstopala Meta Hrovat vliva veliko optimizma za olimpijsko zimo 202122. Dvodnevno tekmovanje za pokal. Med fanti pa se je na progi ki jo je postavil ajdovski trener in obenem vodja tekmovanja Tomaž Bizjak najbolje znašel Aljaž Dvornik iz Slovenj Gradca.

Andreja Slokar SLO Es hatte sich bereits im vergangenen Winter angedeutet dass sich die junge Slowenin in den technischen Disziplinen zu einer regelmäßige Top-Ten-Läuferin entwickeln kann. A za ta najvišji nivo je treba poleg dobrega smučanja tudi tvegati napadati. Erst auf den letzten Metern fällt die 23-Jährige knapp hinter Maria Therese Tviberg zurück.

Bagikan Artikel

LihatTutupKomentar

ads1

close